Tokey
Joined
Likes
85

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Assalam tokey, boleh tak bagithu saya kt mana saya boleh dptkan ebook untuk bisnes jual brg di ebay? Ebook yg valid, reliable, dan proven. Thanks. Saya baru nk belajar tentang ebay. Sye cuma ada pengalaman membeli je. Menjual xde. Tlg saya boss.
    Offline
    Tokey....saya newbie walaupun dah lama register.. haha
    saya tak tahu nak pm butang mana jadi post kat sini

    saya nak tanya


    Bagaimana saya boleh jadi ahli premium... dan berapakah harganya...
    kalau boleh tokey wassup saya di +6018-2425089 -izwan
    Offline
    Salam admin,

    Kenapa bila tekan "post new thread" dia keluar "error, We only allow registration from several countries".

    thanks.
    Tokey
    Tokey
    ip malaysia je leh register
    Tokey
    Tokey
    pastikan x guna vpn or proxy
    Offline
    Salam @Tokey kenapa x leh nak post yer? harap blh fix dgn segera. tq boss
    Tokey
    Tokey
    dah cukup syarat ke untuk post?ade sesetengah section perlukan lepas syarat dulu baru leh post
    J
    jepdroid
    sebelum ni post ok jer, yang terbaru ni ada kena tulis 40 character baru dapat pos.. huhuu.. blh x @Tokey disable benda alah tu
    Tokey
    Tokey
    x boleh..untuk elakkan spam..n post yg x berkualiti
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…