Recent content by thisismeen

  1. thisismeen

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    ade fanpage fb?nak rekemen kat kawan :D
  2. thisismeen

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    besttttt B-)
  3. thisismeen

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    http://www.wangcyber.com/forum/wtb-perkhidmatan-bebas/60992-khas-untuk-ahli-perniagaan-di-facebook.html
  4. thisismeen

    Tambah Likes FanPage FaceBook TERMURAH 5k RM35 - Real Human!

    menarik!tp kalau boleh nak dalam malaysia je
  5. thisismeen

    T-Shirt Untuk Kipas Susah Mati Pasukan Bola Sepak Perak!

    As salam Pre Order untuk t-shirt THE BOS GAURUS Hanya RM35.00 (siap pos sekali) Pre Order Bukak Seminggu je \m/ LIKE KAMI di FACEBOOK : kaki cedok (clothing baru nak menapak harap mensupport ;;)) (Bank in RM40 : RM 5 akan dikembalikan waktu pengeposan baju KEJOR YOP SKOR!!!
  6. thisismeen

    Kalau Nak Wangi Mai La Kat Kami

    tajuk thread ni best gila :)
  7. thisismeen

    Facebook Page

    mudahkan prospek dengan buat info kat timeline cover photo :)
  8. thisismeen

    Iklan Di Fanpage Lebih Dari 1 Juta LIKE!

    salam,sy nak buat yang pakej 3 tu ade lagi x? boleh pm sy bagaimna caranya?
  9. thisismeen

    Ebook SeniPemasaranFb.Com Kini Dilancarkan! Dapatkannya SEKARANG!

    macamana nak iklankan di fanpage encik?
  10. thisismeen

    Ebook SeniPemasaranFb.Com Kini Dilancarkan! Dapatkannya SEKARANG!

    salam,sy ade buat fb ads tp rasa mcm cara sy salah,ade terangkan dlm ebook ke?cara2 naik kan bisnes kat facebook?
  11. thisismeen

    Salam,saya Meen,dulu saya adalah kupu-kupu

    kalau kita bergabung,boleh bisnes kat Melaka :D
  12. thisismeen

    Sapa Kenai Hitokiri Battousai atau Kenshin Himura hampa mmg best!!

    Kalau x berjaya dalam hidup yg globalisasi ni mari jadi samurai
  13. thisismeen

    Salam,saya Meen,dulu saya adalah kupu-kupu

    Hello and goodnight Join wangcyber sbb buat reka grafik scra online,tp xtahu cara marketing di forum,marilah tunjuk ajar dan bergaduh mesra Ya,saya mempunyai basikal B-)
  14. thisismeen

    Service Design Website / Blog Wordpress / Shoppingcart Wordpress / Minisite Wordpress

    rasa cam nak blaja buat website pulakk haummm
  15. thisismeen

    Servis design facebook cover timeline

    kita genggggggggg:))
Top