Thinkerich
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Thinkerich,

    Maaf tak reply dah lama tak buka wangcyber... dan semenjak dah berubah bentuk ni tak perasan akan mesej yang masuk. maklumlah asyik dengan FB je sekarang ni... masih ada peluang ke untuk beri testimoni? heheh... takut dah terlambat pulak...
    Offline
    salam hormat,

    saya tengok tuan dah turunkan harga panduanbebashutang.com..dah saya juga tengok tuan tidak mengemaskini homepage affilaiter dengan komisen terbaru..

    jadi boleh jelaskan di sini berapa nilai komisen setiap jualan? sori konfius
    Offline
    Salam bro...saya firdaus..saya ada baca kt thread yang mana bro fazlie pernah buat tawaran untuk blast emel ke list mereka dan bayar upah...so tuan pun ade terima tawaran tue ke?kalo ada..saya berminat..kalo tuan ok...minta tuan emel kt saya di liberowinger@gmail.com..maaf menyusahkan!!
    Offline
    Salam bro, saya Ruhaifi. Jika ada tawaran menarik daripada saudara, saya juga berminat untuk memiliki produk saudara. Terima kasih
    Offline
    Salam bro.. Best dpt ebook bro.. Prosess pembacaan dan perlaksanaan.. Tq.. Dpt offer best!!!
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top