TheReds
Joined
Likes
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam sejahtera,

    sya da kontak dia berkali-kali...entah brapa ribu kali dah....mmg sah dah kna tipu....dan rm400 tue mrpakan duit ptptn sya...skrg dah xda duit dah....klu blh sya tak nak tertipu cam ne....sya rasa nak bagi dia surat warning....dn ini mrupakan kali pertama sya membeli produk online brkenaan im....dn ini yg sya dapat...tpi bnda ni x kan mematahkn smngat sy tuk jdi im yg success... encik, da pa2 produk yg disarankan?? dan pa yg ptut sy lakukan sblum membli produk2 yg dijual?....thnx....
    Offline
    encik thereds....
    sya da masalh sperti yg encik post thread psal encik suthan tak byar duit ppl yg lalu....namun yang nie len skit... sy dah suscribe produk dia pada 10 oct 2012 yang lalu.... namun smpai skrg pun dia tak deliver sepenuhnya...pa ptut sya buat skrg..da pa2 nasihat....ataupun budak tue menipu sya....
    Offline
    @fathrulrazi - fathrulrazi has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
    Offline
    Salam ceria dan selamat pagi.

    Bro,saya takdapat nak pmlah.
    Saya berminat nak jadi affiliates pakej mega sales 2011.
    Emel saya:lepatbiz@gmail.com
    Tq
    Offline
    Salam... Bro... saya nak tanya Bro ada emel tak?.... saya cadang nak beli Kuasa Fan Page dari link Bro.... nanti nak emel bukti pembelian
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Salam,
    Saya tgh cari designer yang boleh design minisite yg simple (English) utk saya. Niche weight loss.

    dalam minisite tersebut sy nak bahagian2 spt di bawah;
    -Home
    -Articles section
    -Terms of Service
    -Spam Policy
    -About
    -Contact
    -Privacy
    -Disclaimer
    dan minisite tersebut sy nak jadikan wordpress.
    Cth lebih kurang mcm website ni
    http://wolverinemarketing.com/

    Sy ingat tu je setakat ni. Boleh quote harga tak? tq
    Offline
    Saya dah buat payment bagi Rahsia Clickbank melalui link ref anda...
    Nama saya = Khairul Nizam Bin Taha
    Sila periksa email anda utk maklumat lanjut....
    saya nak tawaran 1...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top