TheGuru
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam

    Saya boleh buat sebijik klu diberi peluang. Harganya based on your budget and current market. Anda yang tentukan harganya!

    haslahahashim.com
    alo bro.. saya nak jv leh ? apa jua ebook saya bole tolong.. contoh di web rahsiaebiz.com dan ebookjutawan.com
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    bro, camne ngan gadis bosnia yang bro cakap dlm thread tu? ada kwn sy yg nak kahwin nih
    Saya affiliates anda,nak tanya kemana perginya jualan yang telah saya hasilkan,penat buat promosi.Hari saya login ke member area,semua klik dan jualan terhasil menjadi 0,boleh explain tak,saya cheak akaun tak de pun komisen di bayar.Tolong jawab
    Salam Sejahtera Saudara TheGuru,

    Saya ingin bertanya tentang pelaburan unit trust dlm Public Bank yg dimaksudkan dlm ebook bab kerja di luar negara.

    Pakej mana satukah dlm unit trust yg dimaksudkan?

    Sebab semua pakej ada risiko, ada untung dan ada rugi.

    Pakej yg manakah satukah yg dikatakan boleh bagi pulangan 20 percent berterusan?

    Harap dapat saudara boleh bantu saya bagi sedikit info.

    Terima Kasih.
    oh maaf sangat,saya dlm perjalanan ke Morocco dlm 7 hari tu...saya baru dpt online, sya hantar secepat mungkin
    PENANTIAN SATU PENYEKSAAN!!!!

    Assalamualaikum saudara
    saya telah membuat pembelian ebook emas percuma
    7 hari yang lepas namun sampai sekarang saya
    masih belum dapat lagi ebook seperti yg dijanjikan

    berikut disertakan bukti PEMBAYARAN untuk
    perhatian SEGERA dari pihak tuan yang Budiman:

    Open 3rd Party Transfer
    Status: Successful
    Reference number: 1358154291
    Transaction date: 21 Dec 2009 11:40:03
    Amount: RM43.43
    From Account: 156057401055 WSA
    To Open 3rd Party Account : 162021449106
    3rd Party Email Address : [email protected]
    Account Holder Name : HANANE RIDA


    Terima Kasih Di Atas Keprihatinan Dan
    Tindakan Segera Dari Pihak Tuan
    salam sy dh bt pembayaran utk ebook emas
    ni detail
    rekod urusan:transfer
    jumlah:rm43.00
    tarikh:11.12.2009
    masa:12:47
    saya dah beli ebook saudara , masalahnya kat mana saya boleh jual barang elektronik spt processor ,motherboard,board tv?saya baca dlm ebook saudara tidak dinyatakan pun?

    terima kasih
    whitemouse1314, sya dah send pd email kamu mlm tadi...sila cek di bulk or inbox folder, ok takpe, sya send pd PM kamu pula..
    Salam

    Saya sudah bayar,sila check

    Status: Successful
    Reference number: 1344657970
    Transaction date: 17 Oct 2009
    Transaction time: 14:07:43
    To 3rd Party Account Number: 162021449106
    Account Holder Name: HANANE RIDA
    Recipient email: [email protected]
    Effective date: Today
    Description of transaction: Bayaran bagi e-book EMAS PERCUMA V1
    Amount: RM30.00

    [email protected]
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top