Recent content by tepek

  1. tepek

    10 Strategi Internet Marketing

    nk donlod gak ahh..jap ehh
  2. tepek

    FREE cara auto nak dapat traffic..

    pm sy jugak la.. nk tau gak
  3. tepek

    Siapa Pernah Ambil Skim Perlindungan Takaful?

    sy dah 2 thn join takaful ikhlas..
  4. tepek

    Yasmin Ahmad meninggal dunia...

    Innalillah... paling suke nengok citer mokhsin. mcm citer zmn skolah dulu2
  5. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    yupp..pool lame yg rm300 x 6 bln tuh..
  6. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    nah..ni link die, http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/17199-dapat-untung-tanpa-menjual.html
  7. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    just nk update kt sini...bonus aku da msuk td.:D Thanx kak chik
  8. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    bru dapek reply dr kak chik...sok kot msuk bonus. kalu dapek sok aku akan update kt sini
  9. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    da msg kt die td.. mintak tlg die checkkan blik..
  10. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    nak tanye la, ade tak sesape kt sini yg purchase produk kak chik antara 26 - 28 bulan lepas? Korang da dapek bonus ker.. aku nye bonus lum masyuuukk la.:(
  11. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    untung besor cik jana tuh.. naik 20 hinggit tuuuu
  12. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    ..jana aura da naik rege plak...
  13. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    tu la pasal.... mane KC nih..taknak jawab soklan aku ker.. dah sms kat die tp lum reply agi la
  14. tepek

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    tutup pool ekk... hummm...tutup pool utk new member jer ke @ plus member lame..
  15. tepek

    Dapat untung tanpa menjual.

    aku ok jerrr..cume aku setuju sangat2 ngan pndpt stonenau tuhh.. start 6.30pm td, aku try abiskan bace thread ni yg smlm aku tinggalkan. laju tul post kt cni... sambil2 tu ade gak yg terselak post2 yg tak best dibace... bile dah terbace tuh, rase geram pun ade gak la..
Top