tenteraangin
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    As salam bro..

    saya pembeli ebook tu..
    saya nak minta link download baru sebab yang saya download hari tu dah hilang
    Offline
    As salam bro..

    saya pembeli ebook tu..
    saya nak minta link download baru sebab yang saya download hari tu dah hilang
    Offline
    As salam bro..

    saya pembeli ebook tu..
    saya nak minta link download baru sebab yang saya download hari tu dah h
    Offline
    ada beza ke bro?
    aku pakai vB satu dan IpB satu.
    boleh pakai ke teknik ni?
    nak kasi challenge dengan warez-bb boleh?
    Offline
    inbox penuh bro.
    SEO kamikaze masih ada lagi ke bro?
    Ni sesuai untuk Blog atau semua?
    Kalau saya nak rank forum warez site contohnya boleh ke?
    Tolong reserve satu dan PM saya detail payment.

    Thanks bro.
    Offline
    Salam

    Saya tak dapat nak send detail adsense sebab inbox bro penuh. Bgitau saya bila bro dah delete sikit. Boleh saya PM
    Offline
    salam tentera angin... aku nk blaja wat blog camtu lar.. cun siot.. hek2
    tolong ajarku sifuuu!
    Offline
    (Cara Blackhat untuk Nuffnang...) <--hanya untuk budak jahat--->

    bukan pakai X rummer or bagai. tapi ini sekadar berkongsi maklumat. Salah satu perkara yang dipertimbangkan oleh Nuffnang, or semua program klik2 dapat duit ni adalah IP address.. ada satu software yang dinamakan IP Address Shuffler yang boleh dapat free jer kat internet..

    Selalu buka blog sendiri then tukar IP, pastu klik lagi, tukar IP,...
    bro nak tanya pasal IP address macam mana nak tukar, lepas tu buka IP?
    Offline
    Tak pe semua orang pernah melakukan kesilapan. Yang penting, kita sanggup memperbaiki kesilapan dan belajar darinya. Saya hanya menjalankan tanggugjawab yang diberikan, itu sahaja. :) Anyway, selamat berforum.
    Offline
    Salam sori lambat reply sebab aku selalu malas nak check visitor message... ye aku dapat activation code tapi lama jugak tunggu rasenya 70 hari... tapi memang dorang tulis yang diorang punya activation code antara 30 hari hingga 90 hari...
    Offline
    salam sejahtera ,minta maaf menganggu anda ..
    saya ingin mencadangkan anda gabungkan gdi dengan gvo sekali
    tempah tempat anda trial 14 hari cuma $1 ja
    jom daftar
    sila add ym saya kalau anda berminat refilrinaldi76com@yahoo.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top