Tengku Faris
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    "Sy bukanya kpd 2 orang sahaja sebulan. RM80/sekali blast/full email anda.
    Sekarang, setelah ditapis, saya cuma ade:
    --> 8,165 list dari niche BISNES dan PERNIAGAAN.

    Tapi, saya buka untuk 8,165 list dari niche BISNES & PERNIAGAAN sahaja."

    Masih ada ke servis ni tuan?
    Offline
    "Sy bukanya kpd 2 orang sahaja sebulan. RM80/sekali blast/full email anda.
    Sekarang, setelah ditapis, saya cuma ade:
    --> 8,165 list dari niche BISNES dan PERNIAGAAN.

    Tapi, saya buka untuk 8,165 list dari niche BISNES & PERNIAGAAN sahaja."

    Masih ada ke servis ni tuan?
    Offline
    Salam tuan.. fan page still available ke? saya nk cari page niche untuk kesihatan n untuk wanita(tudung)
    Offline
    Salam bro Faris....... bagi idea ckit... saya nak daftar aweber awak. tapi kad debit saya error.mcm mana ni. ada cara lain tak...huhuhu.

    pm saya secepat mungkin.nak buat cepat ni bro...!!!
    Offline
    salam perkenalan dari saya Fahmi samuni, semoga anda berjaya dalam internet marketing ni
    Offline
    salam.. saye nak tau, brape post yg di perlukan utk membolehkan saya letak banner kat signature? terima kasih..
    Offline
    salam ,

    Saya berminat nak beli product RAHSIA RESELLER TERBOMGKAR berserta BONUS Team AWeber + Bonus PLR + Bonus MRR + Bonus RR

    Bolehkah saya membuat pembayaran lpd anda pada malam ni??

    Bolehkah bro menjamin bahawan bonus2 tu akan diberi kpd saya.

    Menanti reply anda..

    Thank you :)
    Offline
    Hello bro,

    Saye dah sambar wc premium sebijik, pembayaran pakai paypal, camne? bleh amik rebat tak kat mane2 bank akaun? tolong reply ye bro

    Terima Kasih
    Offline
    Sekiranaya saya beli Pakej Panduan Photoshop di bawah link you.. adakah saya masi layak mendapat bonus-bonus yang di tawarkan tu?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top