Recent content by tengkorak_jb

  1. tengkorak_jb

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Sekarang pakai Hisense. Harga ok. Bil elektirk pun ok
  2. tengkorak_jb

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    Kalau dari segi data/RM UMobile win. Tapi dari segi speed bergantung pada kawasan yang selalu akan surf. Setiap penyedia adala kelemahan dan kekuatan..boleh semak pada web mereka.
  3. tengkorak_jb

    Ruangan untuk newbie

    Setuju...dalam forum ni banyak otai IM yang boleh bantu...kene gali dalam2
  4. tengkorak_jb

    verify paypal guna vcc

    kalau boleh elakkan transfer ke paypal yang ada link dengan ebay..bahaya bro.. kalau selamat pun transfer ke paypal yg x der link dgn maner2 akuan ebay.. nak wdrw..kalau ikut cara blackhat jual jer kpd mereka yg memerlukan..kalau cara whitehat, transfer jer kad debit yg register dgn akaun tu,,
  5. tengkorak_jb

    paypal Photo ID verification problem

    dah pastikan x gambar clear dan alamat kat ic / lesen (tarikh masih hidup) tu sama dengan yg kita register kat paypal
  6. tengkorak_jb

    Paypal kena closed ada effect dengan ebay tak?

    Hi geng, akaun paypal baru kena closed..mmg best.. just nak tanya..ada effect tak dengan akaun ebay..atau boleh bt satu akaun paypal baru, pastu link dengan ebay tu.. boleh ke tak? tq:D
  7. tengkorak_jb

    Seminar Keusahawanan Internet 2011

    ada..yuran merangkumi nota, makan minum dan sijil penyertaan
  8. tengkorak_jb

    Domain Paling Murah di Malaysia. Mana nak Cari..

    beli domain kat godaddy...boleh dapat harga paling murah beb... lepas tu beli hosting yg paling murah...boleh search kat google.. aku dah ada babe blog n website dgn cara mcm ni...
  9. tengkorak_jb

    Adakah Anda Mencari Backlink Berkualiti Untuk Naikkan Ranking Website???

    ok bro dah terima..nanti tunggu result kwn bg review....
  10. tengkorak_jb

    SERVIS| Social bookmarking hanya RM 5.70 Hingga ke 500 social Bookmarking

    ok bro boleh check email tak...saya dah bt payment. tq
  11. tengkorak_jb

    Domain Paling Murah di Malaysia. Mana nak Cari..

    salam... aku boleh dapat domain + hosting (sesuai utk blogging) hanya RM15 setahun.... tq
Top