taukereload
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Saya ada buat pembelian produk PLR tu. Tapi sekarang web dah suspen plak. Ade email bro. Tapi x balas plak. Saya dah transfer RM50 ke akaun bro.

    Terima kasih,
    Nasrun
    0192020835
    Offline
    Saya berharap agar tuan dapat memenuhi syarat saya tadi ye. Inilah link download kursus ini:

    Selepas selesai download, sila ikuti kursus ini dan berikan testimoni ASAP ye
    Offline
    salam bro...sry ganggu,nak mnta tlng bro hntr link download untuk produk bro yg saya beli baru baru ni.saya terpadam masa tgh kemaskini email saya.tak sempat nak download:-S.

    Boleh kan?
    Offline
    Salam tuan saya seorang newbie dan terpikat dgn produk tuan dan ada lagi ke produk tu.
    Thanks
    Ginoain
    Offline
    salam,mintak detailkan "RUANG SIGNATURE UNTUK DISEWA. 20 SEN 1 HARI. PM KALAU BERMINAT"
    banner @ text?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top