Recent content by syniezam

  1. syniezam

    [WTH] Akaun Facebook RM5.00 per akaun

    Membeli Akaun Facebook/ Mencari sesiapa yang menjual servis membuat Facebook akaun. - akaun mestilah verified email.(tak perlu PVA) - ada friends. Akaun baru di alu2kan. Masa akan diberi untuk add friend. Cth. New account = x10. Add friends = 10 x 10hari 10 account x RM5.00 = RM50...
  2. syniezam

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    tenkiu tuan. rupanya thread tuan kat jiran sebelah lg meriah...hahaha tp ada satu benda missed laa...nak cari balik dah 117 page...huhu.. tolong check pm ya :)
  3. syniezam

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    Tuan, sori kacau. auto rotate katun dah down ka? ke sy sorg jer yg ada problem? eheh:( sori kacau sini, kalau tuan ada thread lain bincang pasal ni tolong point kan. ty :)
  4. syniezam

    Internet connection lambat

    ayoyo...masalah aku sama pon gak..huhu..semenjak 2 menjak nih, download satu pon tak siap..aduyai, pastu check kat streamyx : jangan2 dia dah mula capped line, masalah sekarang bukan P2P jer down, online game pon asyik Dced jer, Tambah lg ni banyak laptop/pc nak repair pulak, Download...
  5. syniezam

    salam bro, i nak beli KIS 2010 tuk 6pc's. 5+1 or 3+3 either one cheapest. janji 6pc's. Pastuh i...

    salam bro, i nak beli KIS 2010 tuk 6pc's. 5+1 or 3+3 either one cheapest. janji 6pc's. Pastuh i jugak berminat pasal license windows tuh. email i detail pasal windows tuh. license saja ker stiker ke atau paper yg u jual tu lah. email semua yg u jual pon xper, sebab i running company yg supply...
  6. syniezam

    [WTS] Kaspersky Antivirus RM15 !!

    a'ah...mana tuan tanah kedaun nih...i nak beli KIS 2010 license 6 user nih.. tolong check pm yer tuan tanah..
  7. syniezam

    Kisah best saya tentang adsense

    *letak jer xder saper marah, xlanggar sape2 pon. muahahaha...even dlm blogger pon bole change pub id *jaga CTR, kalau bole jgn lebih 4%, bahaya..huhu.. *approve senang jer, nama sama xper tp jgn adress sama. *aku pakai 3 acc adsense, tp xder la sampai 100 blog, fokus 1 blog dah bole buat aku...
  8. syniezam

    BaitulBytes cPanel Hosting Special June 2009!

    Thanks.. Esok sy bayar untuk hosting, skarang ada mslh ngan M2U, TAC xsampai2..huhu..
  9. syniezam

    BaitulBytes cPanel Hosting Special June 2009!

    ada yg minat..tapi leh tanya sket.. Kalau beli domain tempat lain & nak host kat baitulbytes camana? selain transfer domain..kalau update NS? Baru nak belajar..
  10. syniezam

    Study Case : $1000 Sebulan Sebagai BlogMaster

    alamak...aku pon baru nak explore..huhu.. lum terer lg..catzer cam penah pakai jer.. mungkin catzer leh bantu..huhu..
  11. syniezam

    RM1500 dalam 2 minggu

    sori2....Reading error..huhu.. sedey2...:(
  12. syniezam

    RM1500 dalam 2 minggu

    pelik gak..confuse kejap..1st tanya org nak tahu ke x..2nd mintak idea lak...3rd paling confuse..potrey wat cite bersamamu..eheh...huhu..sabar ek potrey..chibob nak cite cara2 tuh..kot2 bole ikut...i follow u........................
  13. syniezam

    Study Case : $1000 Sebulan Sebagai BlogMaster

    u may try this one..kalau lum ler..google PR5(web dia la), tp yg bes tu skali shot jer..hehe.. OnlyWire.com - The Power of the Button OnlyWire syndicates your content and articles to the top social networking sites with a single button click. GAMBATE..!!
  14. syniezam

    Study Case : $1000 Sebulan Sebagai BlogMaster

    woW..!! terer2...!! banyak nak kena blajar nih...
Top