Recent content by SyedFareed

  1. SyedFareed

    [GENUINE KEY FOR SALE] Kaspersky, Bitdefender, Windows 8, MicrosoftOffice 2013 & more

    Assalamualaikum, Salam sejahtera tuan Emanbisnes, Microsoft Office 2010 Professional dan Microsoft Office 2013 Professional ada stok tak? Harga berapa tuan? Boleh PM saya. Terima kasih. Syed Fareed
  2. SyedFareed

    Sistem Point & Level

    Terbaik...cantik la bro shuth...
  3. SyedFareed

    FIRESALE Terbakor PLR Bahasa Melayu TERBAIK Di WangCyber! (Harga Pengenalan TERHAD!)

    As Salam bro Azhan, Saya nak jugak. Reserve satu boleh?
  4. SyedFareed

    [ Y.E.S] Lesen PLR Untuk Pakejwordpress.com-TERHAD!!!

    Wow...pakej menarik ni.... Booking 1 dulu boleh bro. nanti cukup modal, saya bayar....
  5. SyedFareed

    Berapa ramai part time Internet Marketer kat sini?

    Saya pun masih buat part time. :)
  6. SyedFareed

    Tolong Vote. Siapa Menganggur Kat WC ni?

    Ok bro RK, saya dah vote.
  7. SyedFareed

    Kemalangan Ngeri 10-10-10 11 Orang Maut

    Tapi yang menyedihkan juga ialah sikap pemandu Malaysia dan Singapura yang mementingkan diri sendiri. Sewaktu bantuan ambulan amat diperlukan yang memerlukan ambulan melalui emergency lane, laluan tersebut dipenuhi kereta pemandu Malaysia dan Singapura yang tidak sabar, mementingkan diri sendiri...
  8. SyedFareed

    Rebat Rm30-Rm70 - Pakej Pakar Ebook

    Sebaiknya bertanya sendiri kepada pemilik Pakarebook.com, Tuan Jamal. Tapi pada pendapat saya, tuan Jamal tak akan benarkan sebab ia akan menjatuhkan nilai ebook beliau. Apa pun, lebih baik, tt tanya sendiri pada bro Jamal.
  9. SyedFareed

    Keahlian Klikjer.com dibuka!

    Bagus la. Boleh lawan clickbank ni... :)
  10. SyedFareed

    Insurans kenderaan apakah yang terbaik???

    Allience insurans Sebab, mudah nak claim. lagi satu insurans ni ada kemudahan tow truck percuma untuk sejauh radius 450km dari tempat kereta kita rosak. Saya dah guna kemudahan ni 2 kali. Memang percuma servis tow truck tu. cuma kalau di highway, kita just bayar tol untuk dua kenderaan la...
  11. SyedFareed

    BONUS Istimewa pembeli Ebook PAKEJ AIDILFITRI!!!

    Takpe, semua orang pun pernah buat silap...:) Tahniah sebab dah masuk ke dunia affiliate. :)
  12. SyedFareed

    BONUS Istimewa pembeli Ebook PAKEJ AIDILFITRI!!!

    Bro fadzil87, saya cadangkan anda buat post promosi ini di WTS.
  13. SyedFareed

    >> Bonus HANGAT Bagi Pembeli Panduan Asas SEO [Mesti Tengok] <<

    Beli je bro Zamri.....hehehe :) Saya pun rasa cam grab je bonus bro bearnerd ni....mengancam....
  14. SyedFareed

    WC Referral Challenge - August 2010

    Sama-sama tuan shuth.. Saya pun setuju kalo cabaran ini diadakan lagi. :)
Top