S
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Mcm yang pernah dibincangkan di thread ko, aku rancang nak buat web developing.

    Mungkin lebih kepada minisite atau e-commerce.

    Sbb aku dah beli web template kat best minisite templates

    skrip affiliate aku dah ada. Skrip Bearnerd.. tapi beliau tak bagi skrip tu jadikan as bonus. Tak kisah la... jual berasingan

    Sedang dalam perancangan nak buat ebook template. Tinggal nak buat tutorial dia. Kalau bagi buta2 template je takut ramai tak reti guna pulak.

    Aku ada web hosting sendiri.

    So, kalau gabungkan segala pakej di atas, agak2 boleh jual tak ?

    Program ko apa pulak ?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top