syarani
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    salam bro.sori gangu..
    aku newbie ebay.n aku da follow topik Diari Usahawan eBay Berhingus lame da..
    aku nak tumpang tanye la.budak2 msia yang jual rayban kat ebay ni sume rayban ori ke cetak rompak?

    tak berisiko ke ek kalo kite list rayban cetak rompak?
    sori la aku ni newbie..

    thanks bro..jasamu dikenang
    salam

    kalau sudi add la aku kat ym.leh aku timba ilmu dari otai.. =)

    p/s: nak add ym takut plak ko xizinkan(gangu ko je nanti)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top