Recent content by SyahrulEffendee

  1. SyahrulEffendee

    PPL Ebook Percuma Niche KESIHATAN Bakal Dilancarkan. Berminat Untuk BERIKLAN?

    Salam hormat, Dalam masa terdekat ini, saya akan mengedarkan satu ebook percuma dalam niche KESIHATAN. Saya akan melancarkan satu PPL sempena pelancaran produk terbaru ini - KurusBadan.com 31 Rahsia Kurus Badan! Dengan itu, saya berbesar hati untuk mengajak anda untuk beriklan...
  2. SyahrulEffendee

    [Firesale-30 Hari]Dapatkan Studiopress & Shopperpress WP Premium Theme hanya RM100!

    Wow. Premium theme ni. Offer terbaek daripada bro 7FiguresGuy. Rugi siapa tak grab ni. =)
  3. SyahrulEffendee

    Digital-Reader.com Untuk Dijual - Bermula RM 100 !

    Monitor dulu. Rasanya akan naik lagi banyak ni. =) Jangan 'tertipu' dengan page utama. Banyak 'secret weapon' di sebaliknya. Hehe. Yang memahami mesti tau. :p
  4. SyahrulEffendee

    Servis Rekabentuk Grafik Minisite & Ecover

    Saya dah beberapa kali menggunakan servis daripada Mr Dean sebelum ni. Design yang menetapi citarasa serta profesional. Tempahan juga disiapkan dalam waktu yang ditetapkan selain daripada support yang diberikan. Highly recommended =)
  5. SyahrulEffendee

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    Salam hormat, Maaf kelewatan reply. Dalam seminggu ni, saya agak sibuk atas kerja-kerja offline yang tidak dapat dielakkan. Kepada yang PM, saya dah pun reply. Untuk pembeli Early Birds sebelum ini, link download telah dihantar pada 20.09.2011 sebelum ini. Saya telah hantarkan sekali...
  6. SyahrulEffendee

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    Jualan Pakej Lengkap EMPAYAR BLOG Firesale! untuk HANYA RM20! *untuk tempoh TERHAD sahaja Syahrul Effendee 019-7019860 EmpayarBlog.com
  7. SyahrulEffendee

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    Tawaran Harga Early Birds telah tamat pada 16.9.2011 - 11.59pm. Jualan akan dibuka pada 19.09.2011 Terima kasih. Syahrul Effendee EmpayarBlog.com
  8. SyahrulEffendee

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    Boleh je. Silakan bro. =) Beberapa jam sahaja lagi tinggal. Tawaran istimewa harga Early Birds akan TAMAT pada malam ini 16.9.2011
  9. SyahrulEffendee

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    Tawaran istimewa harga Early Birds sehingga malam ini sahaja! 16.9.2011
  10. SyahrulEffendee

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    Wah. Bro JO pun datang singgah. Thanks for support bro! =)
Top