Recent content by Surmount

  1. Surmount

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    Aiseh, lambat landing. Dah tutop ke pre-launch rm100 ni?
  2. Surmount

    >>> PERCUMA << Mencari 17 orang 'Tester Bertuah' Rahsia Pemasaran Emel...

    Dah terima bro. Cepat jugak service. Berbaloi-baloi. :)
  3. Surmount

    >>> PERCUMA << Mencari 17 orang 'Tester Bertuah' Rahsia Pemasaran Emel...

    Salam. Saya dah hantar bukti pembelian di gmail.
  4. Surmount

    >>> PERCUMA << Mencari 17 orang 'Tester Bertuah' Rahsia Pemasaran Emel...

    Salam. Offer yg menarik. Ada lg ke offer ni?
  5. Surmount

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku tengok screenshot yg ko buat step by step tu pon dah lagi baguih dari ebook2 yg pernah ku beli .
  6. Surmount

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Tu dia, dah terang lagi bersuluh. DL jgn tak DL
  7. Surmount

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku try jwb: 1. mutiple user window tu mcm ko banyak user berlainan untuk 1 komputer. Contohnya, kalau ko pakai Windows Vista. 1 Vista tu boleh create user Ali, Ahmad, Abu... Boleh create kat Control Panel-> "Add or Remove user accounts". Berapa max, aku x tau pulak. 2. Betul dhla tu...
  8. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Ni betol2 ka cobaan ni bro?
  9. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Aku pn included skali ke Awe? Patutnye aku newbie of da newbie ni yg bg penghargaan kt ko. Anyway, mmg enjoy lepak dgn otai2 ni smp kul 11 smlm. Walaupun keseganan aku x dpt dibendung tgk otai2 berkongsi ilmu, tetapi tetap ku tabahkan hati join. Tp otai2 memang sempoi je. So, thanks kepada...
  10. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Same la kite bro. Harap2 x ujan la pagi esok. Nak merempit dari Shah Alam la gayanye. Kalo ujan gak, tepakse begantung kat baju ujan yg x berape nk berkesan. Haha. Ape2 pn, hati2 dijalan raya. Ingat org yang tersayang
  11. Surmount

    Percuma Ebay Description Template!

    Bagus gk bro ade skill mcm ni. Boleh gak buat side income sambil2 berebay ye x
  12. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Bro tamindhari mmg x dapat dikesan ke? Hari tu try contact dia utk topup vcc pn x dpt2 gk.
  13. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Takziah Surfaddict. Al-fatihah. p/s: ada x sesape yg sudi tumpangkan dari shah alam esok? :D
  14. Surmount

    mudah.my lubuk emas (perkongsian)

    Teringat lak aku time aku praktikal dulu. Brader2 kat situ asal ade masa lapang, confirm mengadap PC surf web Mudah cari spare part kereta. Haha
Top