surfaddict
Joined
Likes
5

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Hey there,

    I've sent the payment to you, please check and send my paypal, as I've got conned before, I might be getting a little paranoid here because I've been waiting for the funds for more then 10 minutes. Please transfer them now. Thanks
    Offline
    Bro, Check Payment untuk Panduan Pemasaran CPA. Beriku adalah Detail untuk payment:
    No: invoice 150082-63412061

    Amount: RM47.00 Status: Successful
    Reference number: 1325 352180
    Transaction date: 19 Jul 2009
    Transaction time: 21:01:39
    From Account 112204177507 SA
    To 3rd Party Account Number: 155015042309
    Account Holder Name: AHMAD UZAIR BIN AHMA
    Recipient email: admin@rahsiaaffiliatepro.com
    Effective date: Today
    Description of transaction: panduan pemasaran CPA

    email:mjzaini@yahoo.co.uk
    Offline
    salam bro,
    saya baru join sini dan ade la bace thread2 lame.
    tp saya plg minat ngn ebook yg bro promote $2 sebuah tu.
    ade lagi x bro? ker da naik harga?
    harap bro dpt reply msj saya.
    tq!
    Offline
    Salam surfaddict,
    Saya ade buat pembelian ebook uzair melalui maybank.
    page utk submit form tu ade problem. Saudari boleh tolongkan?
    Ini bukti pembayarannya:
    Amount: RM47.00 Status: Successful
    Reference number: 1320925706
    Transaction date: 27 Jun 2009
    Transaction time: 14:47:37
    From Account 101048946197 BSA
    New balance: RM*,***.81
    To 3rd Party Account Number: 155015042309
    Account Holder Name: AHMAD UZAIR BIN AHMA
    Recipient email: admin@rahsiaaffiliatepro.com
    Effective date: Today
    Description of transaction: panduan pemasaran CPA
    Offline
    Salam,
    Bz tol nampak? camana ngan thread Case Study $1000? eheh..
    nak mintak tolong sket..bleh bagi referral code TNX? ok..
    Arigato Gozaimas.
    Offline
    salam sis..gmbar avatar sis amat cute..hehe
    Semoga banyak yg saya dapt belajar drp sis :D
    Offline
    salam,
    apa khabar dan salam perkenalan
    hari ni i nk bgthu
    ssuatu kt u
    sbnrnye ade lg 1 program
    jana wang mudah
    yang bestnya tanpa modal

    contoh kita search ssuatu>>dapat $$$

    ini bukan scam atau ape
    i snggup bayar kalau u xdpt hasil

    cepat2 tawaran terhad

    terus link ke web i untuk cara nya langkah demi langkah dan register free

    http://onlinemoneyfreestepbystep.wordpress.com/




    di harap
    banyak yang boleh kita
    kongsikan ber sama
    email:
    pakarmoneyonline@yahoo.com

    ikhlas
    faris
    Offline
    bro, tumpang tanye, pernah berurusan dgn bro dynashox kan? macamana? ok ke? knape bro tak bagi dia itrader? saya nk beli paypal dari dia..thanks
    Offline
    salam..kalo awak berminat nak jual fund paypal...sila pm saya...saya nak beli byk fund..saya tgg pm dari awak..thnx...
    Offline
    ada jual lagi tak Teknik 2000 uniques/day secara Berkesan??
    sy nak beli, sila PM sy maklumat bank..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top