Recent content by supermod

  1. supermod

    Dirotan tanpa belas kasihan

    Dulu aku pernah kene tampar dan kene tumbuk cikgu sebab buat bising, tapi takde nak komplen sane sini.
  2. supermod

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    Projek nie bukan mining bitcoin kan? Kalau macam tue, main care dy just trade for profit la. Hari itu aku beli 5 bitcoin mase harge dy jatuh sampai $645 then aku jual mase harge nak cecah $1000. Kire aku auntung $1500 dari tue, aku simpan dalam bentuk bitcoin dan lebih aku withdraw. Projek...
  3. supermod

    Peluang kepada bitcoin exchanger

    Jual beli dalam Ringgit ke? Boleh ke? Mane tahu BNM tak bagi ke
  4. supermod

    Bitcoin anyone?

    Ade sesiapa yang terlibat dengan pelaburan dalam mata wang digital tak? Atau yang jadi trader. Agak-agak kalau buat long term investment untuk bitcoin, berbaloi tak. Sebab sy takut nanti tibe-tibe wujud law/regulation yang ban Bitcoin or Fed Res. tetapkan bagi bitcoin ke. Bukan ape, dulu sy...
  5. supermod

    [PROMO] Affordable Shared Hosting By YupHost Web Solutions

    Server still dkt Dallas, Texas. But we are looking to set a new server in Malaysia soon
  6. supermod

    [PROMO] Affordable Shared Hosting By YupHost Web Solutions

    YupHost Web Solutions menyediakan pelbagai pelan shared hosting yang sesuai untuk semua dengan harga yang berpatutan. MINI PLAN 1 GB Disk Space 10 GB Monthly Bandwidth HARGA: RM25 (ORDER) STARTER PLAN 3 GB Disk Space 30 GB Monthly Bandwidth HARGA: RM40 (Gunakan kupon wc25 untuk...
  7. supermod

    LOOKING FOR Jersi Bola Cardiff City

    Hey WC-ers sekalian, Saya tengah mencari latest jersi untuk Cardiff City FC. Sesiapa yang ade jual, please let me know. TQ
  8. supermod

    US Web Hosting » Unlimited Traffic & Space » Hanya $9.95/tahun FREE dot Com Domain

    Nie untuk special promotion je, nanti dah lepas 1 year, billing $9.99/month
  9. supermod

    Nak tukar hosting macamana?

    Tukar hosting terus...
  10. supermod

    SERVIS tingkatkan Website Traffic untuk menaikkan Web Rank max1000 view SEHARI.

    Trafik tue dari mane? Ads? PPC? traffic exchange?
  11. supermod

    [LOOKING FOR] Mencari Designer Untuk E-Cover, Banner Dan Logo

    Saya mencari designer yang boleh mereka Professional E-Cover, Banner(ads banner ) dan Logo. Sebaik baiknya, designer tersebut boleh menyiapkannya dalam tempoh 1 minggu. Sila PM your quotation untuk semua design. Thank You.
  12. supermod

    Esok Nak Buat Ape?

    Baik duduk rumah je. IPU pun dah tinggi.
  13. supermod

    Penyambung susur keluar Jambatan Kedua Pulau Pinang runtuh

    Bukan salah JKR. Tengok dulu hasil siasatan macam mane. Tengok design macam mane, kalau design fail, mmg patut pun runtuh. Kalau ok, bukan sebab design. Tengok cara pasang macam mane. Nie semua kerja kontraktor. Client akan datang cek bila2 masa. So kalau client dy JKR, tak patut jugak jkr yang...
  14. supermod

    Jv affiliate | niche google adsense | 50% "instant pay" commission | proven product

    10-4. dah lame tak jumpe yg instant pay.. nice weyh
  15. supermod

    Founder Liberty Reserve kena tangkap

    Jangan risau paypal tak kan terjejas. Lagipun, dy punye SOP tak pernah langgar mane2 law. Kalau yang accept transaction utk HYIP, odds dy tinggi jadi cam LR nie.
Top