Recent content by supermariojj

  1. supermariojj

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Haa betul tu. Jgn lupa gak la lepas isi minyak, sanitize tangan. Stesen pun ada sediakan hand sanitizer, tak pun guna sendiri punye je la hehe.
  2. supermariojj

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Utk isi minyak laaaa wei petronas punya app kan. Masa2 pandemik ni boleh la guna, nak elak contact terus dgn org lain sbb bayor dlm app je tak de pi kaunter nye.
  3. supermariojj

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Guna je app setel tu. Mudahkan kerja, elak contact terus dgn org lain. Kad dgn duit pun tak payah susah2 nak pegang, semua ttle pakai app je
  4. supermariojj

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Ada certain stesen ade je pump attendant. Skrg pun pump attendant dah pakai elok2 sejak mco ni. Takde direct contact dah lepas ni
  5. supermariojj

    Kereta child lock

    btol, tu yg inisiatif petronas buat setel ni mmg cun dah. lagi2 skrg tgh ada kawalan pergerakan, nak isi minyak pon guna je ap taktah direct dgn cashier.
  6. supermariojj

    Kereta child lock

    cashback bukan utk 3 kali isian pertama je ke, dapat la cashback tu. g lagi syok bila tertinggal kad, helok je guna je app tu, dpt dah point. takyah risau apa2
  7. supermariojj

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Saya ada perniagaan kuih muih baru nak meningkat naik. Lgi2 nak bulan puasa ni mmg kami selalu dpt order. Tapi utk hari2 biasa bukan pada waktu2 puncak mcm hari raya atau lain2, kami juga ingat nak pasarkan produk kami utk dijual di kedai2 mahupun stesen minyak yg ada. Sesiapa boleh bagi...
  8. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Jgn risau, TM kini sedang giat utk sambung fiber2 ke kawasan pedalaman sudah X lama lagi kawasan kau tentu ada punya Hana perlu sabar tunggu je
  9. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Boleh kau pergi check je kat TM centre Kadangkala sudah ada perkhidmatan unifi tapi kita x tau je Mcm rumah ibubapa ki kat pedalaman sudah ada
  10. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Oh sama lah ku juga pakai TM punya line lain tu ku takut x stabil nanti x bagus mau cancel servis masih perlu bayar fee lagi, jadi lebih percaya line TM tu
  11. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Internet apa yg kau guna tu? Kita gamer mmg takut internet yg buruk Sekali lag tu dan mati mmg geram kita dibuatnya
  12. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Aku hanya main Dota 2 je bukan begitu hebat, rank Archon je kekeke kalau x kisah boleh PM ku utk nombor Steam ku ni
  13. supermariojj

    Cuba petrol ron95 baru

    hahahhaaha... bro, asalkan selamat, pandu cermat. Lagi satu saya suka pro-drive ni dia mcm bersih untuk persekitaran
  14. supermariojj

    Cuba petrol ron95 baru

    Saya dah isi pro-drive tu dari balik kampung lepas sampai sekarang nak masuk 2 minggu dah.. Bagi saya, betul la ada yang cakap enjin jadi kurang bising. Pick up pon better dah
  15. supermariojj

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Ni macam ok la.... nak cari pembantu untuk orang dah berumur kan.. elok la cari yang ada background sikit...
Top