Recent content by supermariojj

  1. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Jgn risau, TM kini sedang giat utk sambung fiber2 ke kawasan pedalaman sudah X lama lagi kawasan kau tentu ada punya Hana perlu sabar tunggu je
  2. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Boleh kau pergi check je kat TM centre Kadangkala sudah ada perkhidmatan unifi tapi kita x tau je Mcm rumah ibubapa ki kat pedalaman sudah ada
  3. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Oh sama lah ku juga pakai TM punya line lain tu ku takut x stabil nanti x bagus mau cancel servis masih perlu bayar fee lagi, jadi lebih percaya line TM tu
  4. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Internet apa yg kau guna tu? Kita gamer mmg takut internet yg buruk Sekali lag tu dan mati mmg geram kita dibuatnya
  5. supermariojj

    mobile legends, dota 2 n league

    Aku hanya main Dota 2 je bukan begitu hebat, rank Archon je kekeke kalau x kisah boleh PM ku utk nombor Steam ku ni
  6. supermariojj

    Cuba petrol ron95 baru

    hahahhaaha... bro, asalkan selamat, pandu cermat. Lagi satu saya suka pro-drive ni dia mcm bersih untuk persekitaran
  7. supermariojj

    Cuba petrol ron95 baru

    Saya dah isi pro-drive tu dari balik kampung lepas sampai sekarang nak masuk 2 minggu dah.. Bagi saya, betul la ada yang cakap enjin jadi kurang bising. Pick up pon better dah
  8. supermariojj

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Ni macam ok la.... nak cari pembantu untuk orang dah berumur kan.. elok la cari yang ada background sikit...
  9. supermariojj

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Nak cari pembantu ni... dia macam-macam range kan.. Kalau yang ada edu background biasanya tinggi la sikit...
  10. supermariojj

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    aku memang dari dulu tak berapa setuju dgn hantar pergi rumah jagaan... Kalau pergi siang je macam taska ok la... Tapi nak tinggalkan tu mmg tak lahh
  11. supermariojj

    Cuba petrol ron95 baru

    Salam, cuti lepas, saya balik kampung. Biasa nya minyak saya sampai ke rumah, tapi mungkin sebab trafik dan byk berhenti, tak sempat sampai. Makanya, pergi la isi minyak dulu kat petronas sebab tu yang terdekat... Baru perasan ada promosi baru, ron95 guna formula baru... So, isi la minyak tu...
  12. supermariojj

    Housewife Problem

    I think most people is avoiding fb because of this... it theres a more professional site, I would definitely opt for that
  13. supermariojj

    Valentine..dok pening pikir hadiah...

    mmg bargain kalau ambik promotion ni.. aku br je angkat ngan celcom.. murah.. lg jmat dr promotion lain.. alang2 dh dpt gaji awal bulan ni, tu yg angkat trus.. lgpon ada ipad mini senang sikit lpas nie.. senang nk simpan note untuk exam.. dulu time wat diploma x mampu.. skang dh keje smbung...
  14. supermariojj

    Penjualan Rokok Kurang 20 Btg Dilarang Mulai 1 Jun

    ada orang jual rokok putih John dlm internet. Harga mmg murah! X salah ke dr sisi undang2? Boleh x polis atau kastam tangkap mereka tu?
  15. supermariojj

    HUKUM ROKOK ADALAH HARAM !! Sila baca....

    rmi wrg asing lpk2 kat area umh nie.. kdr jnyh pun mkin mgkat.. ermmm risaunye ngan kslmtan kuarga... diorg nie duk jual rkk sludup plk.. adoiii... ape aq nk bt nie??
Top