Recent content by Suhaila azhari

  1. S

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    sama2 saya bagi pendapat ja sebab kesian org tua2 dah lah at least kena buat 3 round masuk air, putar then drain kan water samapi la 3 kli baru alih masuk spin. bagi saya tak convenient rugi masa dan tenaga. hehe cubalah dulu nanti dh guna share2 lah review.
  2. S

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    bagi saya auto lagi mudah la. tak da tekan2 banyak sangat button. letak tekan start. lgpun washer skrg rasanya tak complicated, tengok sekali pastu boleh je buat. auto ni tak payah lah nak alihkan dari tub yg basuh ke yg spin pulak.
  3. S

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    itulah saya pun selalu guna brand tapi washer belum lagi. ada guna kipas, peti ais dgn iron je. tapi so far elektronik guna yg brand ni mmg mostly up to 10 years dah. takda nak buat perangai lagi.
  4. S

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    saya pun selalu mcm ni sbb malas rendam dulu terus masuk bleah dlm mesin konon nak cepat la. bukan apa bghn hjung lengan baju dgn bhgn kolar selalu mcm ada kesan hitam mcm berminyak sbb maybe berpeluh. itupun kekadang masih tanggal baki tau
  5. S

    Psoriasis Contagious?

    Hi. It must be a very hard time for your friend. I think you should prepare something extra safe for them and for you. The clean towel and suitable mattress or bedsheet will help to sooth and ease them. Or maybe using a one-time-use or disposable linen.
Top