Recent content by suhaida shoppe

  1. S

    Langsing & Ramping - Susut Ramping,Sauna Pants,Fit-Up,Slimming Suit & Pants & byk lg

    produk2 ini memang berkesan untuk pelangsingan badan anda
  2. S

    SIHAT,CANTIK & ANGGUN-De Herbs,enzim noni,krim aloe vera,Penghulu Resdung & byk lg

    for a prompt reply please sms 019-2858786
  3. S

    Doorgift Handicraft Soap-Pelbagai Bentuk,Saiz & Warna,Sesuai utk Semua Majlis

    untuk yang nak kawin tu atau nak bertunang,apakata bagi handicraft soap untuk tetamu anda.mesti menjadi satu kenangan yang tetamu anda tak dapat lupakan.sebab???? ye lar,da sabun ni bentuk pun mcm makanan,mesti orang ingat ni makanan
  4. S

    Produk Kebahagiaan Suami & Isteri-Macam-Macam Ada...

    beli lar satu untuk suami dan suami lak beli lar satu untuk isteri.untuk kebahagiaan rumahtannga anda jugak.gerenti menyengat tak ingat.every nite is like first nite.dijamin hebat guna produ-produk nih takkan x nak jadikan malam2 yang lain seperti baru pertama kali bernikah dulu jom lar rembat....
  5. S

    D.I.Y at Home,Beautee Product,Murah-Facial Ampoule,3D Mask,Serum,Skin Care & byk lagi

    kalau produk mcm ampoule tu,kalau kat salon2 luar sana,1 botol dorang charge rm25.tp kalau u beli 10 botol baru harga rm31.kualiti dan standar sama jer dgn yang salon2 kecantikan guna
  6. S

    Payudara Anjal,Tegang,Seksi & Besar-Thanyaporn,Bust Cream,Breast Pump

    semua ni untuk suani jugak. apalagi wanita kat luar sana,jom rembat,kasi up your pd tuh especially yang lepas breastfeeding baby
  7. S

    D.I.Y at Home,Beautee Product,Murah-Facial Ampoule,3D Mask,Serum,Skin Care & byk lagi

    produk yang banyak digunakan di salon-salon kecantikan.kini anda mampu memilikinya di rumah dengan harga yg murah dan sangat berpatutan
  8. S

    Produk Kebahagiaan Suami & Isteri-Macam-Macam Ada...

    jom rembat sekarang,buat isteri tersenyum puas
Top