spycat
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    VPS ni seelok eloknya ko amik la luar negara punya pasai ko nak buat blog English kan.. aku pun tak berani la nak recommend, sebab kat luar sana tu banyak sangat choice ... tapi semua harga pukul rata je.. lebih kurang.. dan semuanya mesti agak mahal nak maintain.

    Kalo bro tak berani nak endure bayar fee VPS tu takpe, yang penting bro jangan terlalu memaksa sangat nak pakai Software cam gini.. antara mereka yang pakai VPS ni mesti buat dalam beratus posting dalam sehari. Memang no wonder la kalo dapat visitor lebat, tapi tu pun kadang2 sangkut...

    SO, persoalannya, aku sendiri tak berani nak suggest kat bro.. pegi la Google baca review orang len
    Offline
    antara tips utk bnykkan views video;
    - semak keyword tools
    - tajuk video buat ikut keyword hangat
    - semak alexa/googletrends/yahoobuzz utk carian hot terkini & buat video
    - backlink link video ke blog & semua web 2.0

    klu video to hot & mnjadi carian ramai, ramai webmaster lain akan amik & paste/embed ke web/blog diorang, jadi kita dpt free trafik ribu2 gila2

    sebagai contoh di malaysia, kes anwar yg hangat...saya test buat blog/video dgn keyword hot =
    - dlm 1 hari 20k views dkt video & blog
    - free trafik walaupun x targeted hehehe

    haha ops bocor rahsia $97usd aku hahaha oopooocooot!
    Offline
    saya buat video pakai windows moviemaker & software Freez Screen Video Capture, pastu upload ke youtube. buat sendiri lebih puas hati & ori
    Offline
    ya saya suka jugak pakai video marketing sbb dpt free trafik gila2, bukan utk CB shj, tapi smua saya bedal buat video spt promot blog adsense/cpa etc
    Offline
    ya google dh issue mtcn number 27hb. saya print out & dah cashout smalam 29hb di CIMB melalui WU heheh
    Offline
    salam bro.. aku ada tanya kt pingu pasal sedo.com tu.. aku ada dpt certificate.. tapi tak tau cara terbaik nk sign dan hantar balik kt sedo tu.. tlg bantu bro..
    Offline
    Hi,
    Let me introduce myself, I am Shida Hussin, on behalf of Micropurple Sdn Bhd (Business Partner of SNS Network(M) Sdn Bhd - TM 2009 Top Reseller) would like to invite you to a New Amazing Partner Program such as direct streamyx, celcom, tm home line, P1wimax, celcom broadband and many more.. For student and entrepreneur, this is a good opportunity to make pocket money or extra income eg: if the tour customer do not have an internet line you can submit it under our web beside you will be paid a commission for each line... This also will help you to save time so you can target more..
    Direct (200%+30%) commission pay to your account,
    All are welcome,
    we do not need certificate,
    we do not need experience,
    we do not need registrations fees,
    All we need is your wisdom
    Please click on the link below to apply..

    http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP11740
    Offline
    salam bro...sy xphm mcm mane benda nih...skrg sy ade satu blog jual brg...so sy byk wat promo...so klu org masuk blog sy...sy ble dptla AFD income tuh..betul ker cm nih?...sebelum nih tau ADs bila ade yg click jer...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top