Recent content by SponGY

  1. SponGY

    sistem forum yg paling bagus

    for more.......... utuk thread ni, bleh gak rujuk thread ni: http://www.wangcyber.com/forum/pembangunan-web/25456-format-forum-yang-mana-terbaik.html :D
  2. SponGY

    social netwotk site dan radio online

    wooh............ bro nak wat social site ni.... gempak ar :D aku tak tahu bab2 ni gak. just nk share je......... coz tanyasifu.com penah wat radion online kat forum dorang... try usha2, bro :D
  3. SponGY

    Siapa mahu review produk terbaru saya?

    wow........ thanks then. :D PM on the way.......... ps - i'll try my best ya. :)
  4. SponGY

    Siapa mahu review produk terbaru saya?

    okay........... kalau bro tak keberatan, sya pon bleh luang masa dan share apa2 yang patut dalam review ni. seemed dua tiga ari ni kinda tak busy mana....... sya bleh wat ni. :) all the best bro :D
  5. SponGY

    Siapa mahu review produk terbaru saya?

    bro cadang nak jual ke......... nak bagi free ebook bro ni nanti? :D
  6. SponGY

    1 domain 1 hosting atau 1 hosting banyak domain?

    baca ni...... banyak bleh blaja bab hosting and domain. free tuh! hohoho..... :D
  7. SponGY

    Laptop Aku Kena Curi! Nasib Baik Aku Install AsseTrax.. Skrg Dah Dapat Balik Laptop!

    nak tanya bro...... tool ni bleh guna kat 1 laptop saje ke........ atau lebih? coz sya ada 2 laptop..... huhu :D
  8. SponGY

    Customer Namsahaz - Apa Kata Anda?

    ni linknya, imabiz: http://www.namsahaz.com/ :) hosting ni memang established gak khabarnya.......... :) and memang kat site tu pon dah ada bab2 testimoni ni..... tapi nak luaskan lagi untk geng2 wangcyberians kongsi2 pengalaman lagi......... huhu :D ps - yang paling best is unlimited...
  9. SponGY

    Perlukah Ada Satu Panduan Khas Untuk JV??

    memang stuju sangat bab ni................ banyak sngat kelebihannya bab jv ni (dan tak tolak, ada - tak bnyak - gak kekurangannya) all the best bro.......... yosh! :D
  10. SponGY

    Keberkesanan Produk [Makanan/Panduan] Untuk Kuruskan Badan?

    aku tak penah cuba.............. even aku kinda gemuk gak! hahahaha.... :D tapi, 1 method yang aku percaya sangt2 dan memang 'lawan' untk amalkannya.......... are kawal pemakanan (sbaiknya, antaranya, ikut sunnah: berhenti sbelum kenyang, makan ketika lapa) dan amalkan exercise yng ikut...
  11. SponGY

    Teknik Greyhat Bina Mailing List Beribu - Siapa Minat?

    beminat bro....... huhu :D hahahaha........ ada gak yng tak minat :D
  12. SponGY

    Customer Namsahaz - Apa Kata Anda?

    salam and good day, wangcyberians.......... :D so, apa kata korang? camna lepas amik hosting ngan namsahaz so far............ :) then, kalau bleh, korang maklum la gak korang amik hosting tu utuk pojek apa? wat blog ke...... wat forum ke...... wat kedai online ke......... saja2 ke...
  13. SponGY

    hosting untuk forum - yang mana paling seswai...???

    kay......... kat 1st post thread ni, aku update ngan pemilik hosting2 tu (yng stakat aku jumpa dan kenal ar.......... huhu :D) yang tak jmpa lagi (harap2 sapa2 bleh tolong) are...... datakl.com, netkl.com, justhost.com, exabytes.com, mercumaya.net, internet-webhosting.com, bajethosting.com...
  14. SponGY

    Ingin Tahu Ilmu Pengurusan SOHO?

    saya vote for 'ya' coz bab2 pengurusan ni memang amat kritikal.......... antara yang bleh bagi idea (kalau sapa2 wat panduan ni nanti..... tapi, rasanya bro Zul nak wat ni...... great! :D) - pengurusan dorang2 yang wat partime dan dorang2 yang wat fulltime - fokus - pemilihan jenis...
  15. SponGY

    tentang Cetak Wang?

    sbelum ni aku ada kata yang aku nak siasat bab support dia....... heheheh...... and now, ni pembetangan aku. :D yap, bab support adalah antara 1 poin pnting dlam input penghasilan produk. so, khusus untuk topik di thread ni, isu supportnya jadi pesoalan gak...... hmmmmmmm...... aku penah...
Top