SponGY
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    disclaimer posting SponGY @ WC
    =========================

    most of my posting.... aku tak baca sangat post2 reply pada satu2 thread. tapi aku mesti bca the 1st post kat thread tu. then, kalau aku reply post pon....... aku just (mostly) sharing based on the 1st post of the thread.

    so....... kalau ada apa2 yng aku telepas pndang....... please let me know ya. please do forgive me and please guiding me... :)



    ps - disclaimer ni, most nya...... sbab aku slalu kinda busy. tk smpat sangt lepak lama2 kat forum....... huhu :D
    salam semua....... :D

    from now, aku akn bukak visitor mesej ni. tapi ni bukn tmpat chatting2 or anything else. cuma ni tmpat aku announce ape2 and korang yng urgent nk inform aku ape2, yng tk smpat pm aku.

    selain tu........ aku baca gak....... huhu :D then, aku delete. and kalau ade apa2 yng aku perlu proceed... aku pm korang balik. :)

    peace guys! :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top