Recent content by spindizzy

  1. S

    Selling limit utk acc baru

    copy dan masukkan kod bawah ni kat html. credit thanks to bro Ahmad Daniel dia yg bagi saya di facebook <script language="JavaScript1.2"> //Disable select-text script (IE4+, NS6+)- By Loris Ayvazyan //Exclusive permission granted to all the ebay community //Visit me on ebay @ ridertrading for...
  2. S

    dropship linklik2u

    ada tak dropship rayban kat malaysia selain link2u ni? sifu2 lain tak nak ke buat dropship ke? saya try deal seller kat dhgate dan ada yang nak buat tapi masalah sekarang paypal saya kena limit dan mintak tracking no bila saya masukkan tracking no paypal tak terima sebab tracking no tu dari cina.
  3. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    thread ni memang best thanks all.. 3 bulan aku follow.. akhirnye.. [/URL][/IMG]
  4. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    se elok2nye buat ngan jujur.. lagi afdhal n berkat.
  5. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    turbo version TD05... wakakakaka
  6. S

    T-Shirt Dropship

    kekuda sayang mesin DTG dia, tu yg x tunjuk kualiti ke sample ke, nnti kalau tunjuk ramai sgt yg order jaha.nam la mesin dia... wakakaka..
  7. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sama bro aku kene cam tu gak.. mula2 mintak utility bill pastu mintak bank statement, pasni x tau plak mintak apa. padahal akaun tu belum add ngan mana2 ebay.
  8. S

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    aik sifu awe dah jadi **** ke.. huhuhu..
  9. S

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    pergh mod jah jv ngan gransazer ke.. wah bertambah maju la dropship malaysia..
  10. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    fee mahal ke murah ke jual jek.. yg bayar fee tu kan nnti jatuh pada buyer.. so bila fee mahal harga pun up la skit kasi bleh cover +untung.
  11. S

    Cuba Tengok Ebay Store Ini.

    hui ramai nye peminat rc.. aku je la cuma tau rc ni jek...SUZUKI RC
  12. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    erk salah ke penyampaian aku... maksud aku kalau dah nak beli ngan supliyer mestilah kene bli byk2 kalau x xkan diorg nak jual satu2.. aku x tau menda ni kat mana nak dapat.. kalau ikut pos2 lepas2 yg aku ingat kalau x silap mod pakai iphone tu so try la tnye dia
  13. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    mesti ada yg salah tu ... langgar polisi ke trade mark ke..
Top