spatt
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    wah..saya x cek visitor message, tolong jangan mesej kat sini, kalau ada apa2, PM je..

    aswani2012, saya xjual vcc..saya pun beli dari alamniaga..
    Offline
    salam Spatt saya nak beli vcc..urgent sangat2 nih..

    saya punya akaun paypal da verify dan saya pnah guna untuk belian online sebelum ni cuma baru2ni kad saya da expired dan paypal minta saya add kad baru.

    kalau guna vcc boleh kan?

    dan nanti saya akan dapat kod utk sahkan kad tuk cepat kan?
    saya da guna vcc sebelum ni untuk verify.

    cuma da lama tak guna lupa pula mcm mana caranya.

    boleh tak contact saya sepantas yg mungkin?

    email saya:
    afrd_as@yahoo.com

    hp:
    0139117450

    msg saya pun ok.

    sekian
    -Nurul
    Offline
    aku jarang tengok visitor message..kalau ada apa2, tlg PM atau buzz YM aku - petak1777
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top