Recent content by sofiancheisa

  1. sofiancheisa

    kita buat biz internet sebab tak nak duduk lama2 ngadap laptoplah.

    buat duit online bukan semudah yang disangka atau dicanang2.. Hilang fokus=******* terlalu ghairah untuk dapat ilmu=pun ******* overload information=lagi jem sebab akan buatkan profit sangat lambat datang, action pun tertangguh2.. banyak bersembang konon nak dapat ilmu=rosak program at...
  2. sofiancheisa

    [Zamrie Nak Jual] Panduan CPA Kahwin Dengan Clickbank

    tudia aih..dah siap?hehe..sure kena rembat untuk orang2 yang disebutkan dalam start page tuh >:D<
  3. sofiancheisa

    Jemputan JV. Pelancaran Software SEO untuk Wordpress !

    Good Luck RK :) mudah2an produk ni pun terbaik dari ladang RK :D
  4. sofiancheisa

    Suthan M - Bila nak bayar komisyen PPL Ringgit Mania?..

    cuba cari suthan m kat WF..tengok dia punya feedback kat dia punya WSO, dan fikir balik :D JANGAN KERANA NILA SETITIK HABIS SUSU SEBELANGA... sabar2 :)
  5. sofiancheisa

    Sempena post ke 100 - Langkah demi Langkah Keyword Research Berserta Gambar!

    erk..rupanya ada share macam ni ;) NF-setakat ni aku pakai, memang best (mungkin sebab aku pakai Market samurai tak reti kot)..lagi laju data boleh grab dari market samurai.. sebelum buat keyword research tu, cuba set kan target untuk competition dulu.. ikut kemampuan diri..katakan la, sehari...
  6. sofiancheisa

    Dimana silapnya?apa yang kurangnya?

    Betui2.setuju bangat ;) rasa ada perasaan tu bagus (berfikir mana silap).. bukan silapnya, tapi nafsu diri sendiri..bila nampak orang tu cakap "teknik ni memang berkesan, bleh dapat riban2..", dah mula dah tangan nak menggatal, p beli..otak lak pusing2 dok kata "aish, aku mesti dapat punya...
  7. sofiancheisa

    JUALAN MEGA BACKLINKS! 100 RIBU Backlinks start dengan RM15 Sahaja..!

    Salam, tuan wiki, tuan pakai yang akaun mana nih?yang pro punya ka?$54++ atau yang basic? satu lagi, bro blast ni guna scrapebox ke apa?satu url untuk satu servis ni? maknanya tuan guna skill link piramid?betulkan saya kalau salah bos ;) kalau boleh detailkan sedikit lagi pasal servis ni...
  8. sofiancheisa

    Diari Zamri - Cari Rezeki Online

    semua orang bleh buat income macam tu.kena la maintain..jangan men lompat2..sekejap teknik ni, sekejap teknik tu, padahal teknik yang tahu pun belum khatam abis, terus nak buat teknik baru..sampai bila pun macam tu je la.lepas beli, beli...pastu beli lagi..action tah ke mana..tu yang ramai dok...
  9. sofiancheisa

    Clickbank - Pilih Produk Dengan Cepat

    banyak manfaat gunakan software ni ;) dapat buat research produk dengan lebih laju lagik..developer kata nak jual software ni, tapi tak launch2 lagi
  10. sofiancheisa

    HUbpage.. Macam mana nak manipulate benda nie?

    Simple jer...guna je google translate tuh..jangan terlalu peningkan kepala untuk buat unique article..kena la belajar teknik betul untuk dapatkan unique article dari google translate ;) akaun adsense aku approve gara-gara guna hubpages la jugak.pakai PLR article, guna google translate..jadi...
  11. sofiancheisa

    PANAS!Bonus teknik clickbank-Jangan tipu saya

    update: slot tinggal 13 orang je lagi ;) kemungkinan besar saya akan tutup tawaran ni minggu depan untuk concentrate kepada customer saya dan orang yang grab bonus tersebut
  12. sofiancheisa

    PANAS!Bonus teknik clickbank-Jangan tipu saya

    Power tu bergantung kepada definisi masing-masing bos :) ada yang ckp SEnuke lebih bagus, tapi bagi saya, honestly pakai senuke seperti buat SPAM..memang dapat rank cepat, tapi takkan kekal lama..tu yang tak berapa berkenan..plus dengan harga yang melampau cenggitu.. ;p and in fact...
  13. sofiancheisa

    Ok, Teknik Clickbank merupakan Produk HOT sekarang ni

    i just really cannot believe (opps-tercakap omputih lak) teknik ni memang proven, cuma tak tersangka la plak bro leh jual dengan harga macam ni..huhu.. satu lagi, teknik ni memang bukan untuk orang 'PEMALAS' dan berangan-angan nak dapat duit cepat tau..ni memang kerja SEO- search engine...
  14. sofiancheisa

    adakah autoblog dan autopilot adalah blackhat?

    Aku dah ajukan perkara ni pada sifu autoblog aku..tapi dia siap tunjuk bukti lagi yang akaun adsense dia tak kena banned pun..geram gak tgk.tapi aku tak cukup 'hati kering' lagi nak letak adsense..better letak yang lain mcm bidvertiser atau program yang seumpama :)
  15. sofiancheisa

    PANAS!Bonus teknik clickbank-Jangan tipu saya

    Terima kasih for approval :) reserved for FAQ
Top