Recent content by snowsnow

  1. snowsnow

    bisnes online first timer

    yaya, 5g standalone yg akan datang ni akan apply kat apps mcm smart parking, smart security, smart traffic lights...dan skrg ni mereka tengah test semua apps ni dgn kerjasama dr MPSB...
  2. snowsnow

    sukan di rumah

    agree....this upcoming standalone network will also utilize in various applications such as submarine cables, telecommunication towers, and Cloud computing...this will move our country towards smart city...
  3. snowsnow

    kelebihan 5G stand alone

    tak akan affect kot...mereka ada infra yg cukup utk tampung penggunaan internet customer sendiri dan juga customer telco lain...
  4. snowsnow

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    betul2, mereka tengah test kat sesetengah tempat spt Subang Jaya dan Puchong. TM juga bekerjasama dgn MPSJ utk test 5G solutions spt smart parking, smart security dan smart traffic light...
  5. snowsnow

    Ubi Kucai

    tm buat standalone dgn feature Dynamic Spectrum Sharing, ia blh elakkan pertindihan rangkaian yg akan bawa kpd pengurangan kos, dan menawarkan harga rendah kpd pengguna....
  6. snowsnow

    teknologi medikal 2020

    5G standalone membolehkan tm buat network dgn kos yg effektif, jadi kita org pun blh nikmati dgn haraga rendah...dua2 pihak pun nikmati harga rendah...
  7. snowsnow

    Ubi Kucai

    tm buat stand alone, telco lain masih guna non stand alone.. non stand alone tu sama la mcm 4g skrg, bnyk lag, so contoh nya kalau stand alone kira kureng sikit lag situ.. laju pun laju gitew
  8. snowsnow

    teknologi medikal 2020

    bila tm buat 5g ni confirm2 la line dia yg paling laju...kira cepat dgn efisen mmg sesuai la kalau nak guna untuk masa2 akan datang kot ade invention apa2 ke...
  9. snowsnow

    cctv diwajibkan di setiap rumah?

    ya, stand alone network 5G TM mmg bagus dan efisien...ia blh bantu serve wider digital society dan lifestyle, digital businesses dan industry verticals, serta digital government...
  10. snowsnow

    yay or nay?

    Me too. The price of engine oil buy via online shop always more affordable, after using, my car still function well, i trust it is ori oil.
  11. snowsnow

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    ya betol2...handphone jual kat carousell mmg murah...condition phone masih lagi tip top dan sesetengah ada lagi warranty...
  12. snowsnow

    Teknologi Shopee Kembali Lagi Dengan Pesta Beli-Belah Shopee 11.11 Big Sale

    the jeans sold at shopee platform are in latest trends and having good quality. Why u don't want buy from shopee's sellers?
  13. snowsnow

    Teknologi Shopee Kembali Lagi Dengan Pesta Beli-Belah Shopee 11.11 Big Sale

    I heard that all items will not have Sales & Service Tax (SST) from 25th October to 11th November. Is it true?
  14. snowsnow

    Drinking water helps to improve constipation?

    Besides from drinking more water, you can also take other fluids like fruit and vegetables juice, clear soups and herbal teas. These fluids can also help to hydrate and push out the waste.
  15. snowsnow

    Drinking water helps to improve constipation?

    Aiyo, you should take the dried fruits in appropriate serving size. If not, the constipation will become serious.
Top