snowsnow's latest activity

  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread bisnes online first timer.
    yaya, 5g standalone yg akan datang ni akan apply kat apps mcm smart parking, smart security, smart traffic lights...dan skrg ni mereka...
  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread sukan di rumah.
    agree....this upcoming standalone network will also utilize in various applications such as submarine cables, telecommunication towers...
  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread kelebihan 5G stand alone.
    tak akan affect kot...mereka ada infra yg cukup utk tampung penggunaan internet customer sendiri dan juga customer telco lain...
  • snowsnow
    betul2, mereka tengah test kat sesetengah tempat spt Subang Jaya dan Puchong. TM juga bekerjasama dgn MPSJ utk test 5G solutions spt...
  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread Ubi Kucai.
    tm buat standalone dgn feature Dynamic Spectrum Sharing, ia blh elakkan pertindihan rangkaian yg akan bawa kpd pengurangan kos, dan...
  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread teknologi medikal 2020.
    5G standalone membolehkan tm buat network dgn kos yg effektif, jadi kita org pun blh nikmati dgn haraga rendah...dua2 pihak pun nikmati...
  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread Ubi Kucai.
    tm buat stand alone, telco lain masih guna non stand alone.. non stand alone tu sama la mcm 4g skrg, bnyk lag, so contoh nya kalau stand...
  • snowsnow
    snowsnow replied to the thread teknologi medikal 2020.
    bila tm buat 5g ni confirm2 la line dia yg paling laju...kira cepat dgn efisen mmg sesuai la kalau nak guna untuk masa2 akan datang kot...
Top