smartusaha
Joined
Likes
42

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    saya adalah pembeli ebook kuasa forum tp mcm mn nak buat line url klau bila ada orang klik terus ke line website tersebut?
    Offline
    salam saudara. nak mintak tolong emailkan ebook saudara pasal paypal tu. saya tak dapat download la. terima kasih ye saudara.
    ni email saya. m4h4lo@gmail.com thanks
    Offline
    Assalamualaikum dan salam perkenalan. Saya Cikgu La, saya telah membeli ebook En. Zul yang bertajuk Pakej Kit Blogger

    Disini, saya ada permasalahan dan ingin minta bantuan En. Zul.

    Soalan saya, macam mana nak buat ebook dlm format youtube, saya tak mau buat ebook guna format pdf sebab ada benda-benda kalau disampaikan secara bertulis orang tak faham. contohnya, kalau kita nak ajar org macam mana nak ikat tali kasut, kalau kita tulis orang susah nak faham, tapi kalau kita p ikat tali kasut dia n sambil tu kita ajar dia macam mana nak buat, dia akan lebih faham. jadi proses pembelajaran akan jadi lebih clear, praktikal n cepat.

    So, disini saya minta bantuan En.Zul rekemenkan saya mana-mana ebook terbaik samada yang free atau berbayar untuk saya jadikan rujukan. Terima kasih
    Offline
    Salam abg Zul

    Sebenarnya saya ingin bertanya...bolehkah saya
    mengubahsuai sistem yang abg Zul gunakan pada
    website FTP Cara Mudah untuk ebook yang saya
    ingin jual...

    Maksudnya...pembeli yang beli ebook tsbt....
    ubah 1 fail dan website pun dah siap...

    Harap penjelasan...
    Offline
    salam mod,
    saya ingin bertanya, bolehka saya mempromosi kan IB forex di WC?

    mohon nasihat.

    pop
    Offline
    Info tambahan>>>Akum En Zul,saya telah membeli kitblogger mggu lepas dan mendapati version x update iaitu 1.1.Tolong berikan ebook yang da updated.Satu ag, saya tidak mempunyai akses ke link forum Kitblogger.Saya da sent emel 3 kali kpd en tp satu takde reply.
    Offline
    salam bro

    nak tanya bpe kos nak iklan di WTS : Pengiklanan & Pemasaran?

    RM6.00 + RM15.00 untuk iklan sticky =RM21

    kalu iklan sticky RM15 tu tempoh bpe lama
    Offline
    salam bro zul.nak tya.saya beli kit blogger ngn zul but link akses ke forum kit blogger xde pun bl check sume folder download.emel pn xde yang bls,Hope bro zul reply ASAP
    Offline
    salam bro, nak tanya mcm mana nk buka thread baru kat forum ni? tq
    Offline
    salam bro..saya salah seorang pembeli duitmania dari link bro. name saya mohd syukri dan invois saya 3824-3828. masalahnya sekarang duitmania saya xdapat lagi. sy xdapat sertakan bukti pembelian dan atas sebab itu saya xdapat lagi manuskrip. Saya segan ngan bro yang telah pun memberi bonus link download, atas sebab itu, saya ingin cancelkan pembelian duit mania dan akan pulangkan kembali bonus saudara tanpa ada copy ke PC sy. Sy mohon perhatian saudara utk berbincang dengan saudara Ammar untuk menyelesaikan masalah ini.
    Offline
    Hari ke-7 thread masih belum didisplay.

    mohon perhatian.
    terima kasih.
    Offline
    Salam abg Smartzul,

    Thread potrey di WTS tak display smp skg..
    adakah potrey tidak menepati procedure?
    harap dapat membantu..
    sejujurnya setakat ni potrey belum menerima tempahan.


    Mohon perhatian pihak moderator.
    Regards,
    Potrey.
    Offline
    Salam abg SmartZul,

    potrey ingin menawarkan niche perkhidmatan melukis potret hand-mde(grayscale),sementara mnunggu iklan diverifykan
    jadi perlukan pendapat dan testimoni dari otai2 yg pakar macam abg SmartZul..

    jadi kalau tak keberatan abg SmartZul boleh berikan gambar yang abg suka ke:
    potrey@Ymail.com

    kalau nak tengok hasil lukisan boleh ke:
    potrey.blogspot.com
    Offline
    i nak buat thread baru
    kenapa xboleh?
    masa i buat dia kata akan direview oleh mods
    hingga skrang pun x nampak i punya thread
    Offline
    Kepada pelawat page ini, sebarang persoalan sila PM saya ya. Page ni tak sesuai untuk bersoal-jawab. Sila PM. Harap maklum.
    Offline
    Bro Zul bila boleh dpt rebat utk DM ngan bonus projekcd tuh ek? hehe :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top