Recent content by Skima

  1. S

    Entropay : pengeluaran yg merugikan...

    ya betul, aku penah pki jawapan ni kat entropay, dan diaorang accept.
  2. S

    T-Shirt Dropship

    ko pehal? ko ade x puashati ker dengan orang Melaka?
  3. S

    T-Shirt Dropship

    selalunya masa isi borang tu pun dh ade tracking number. sungguh aku x paham teknik rahsia shipping ko ini, kenapa nak kena sampai oversea br ade tracking number, ker brg ni ko dropship dr oversea. :rolleyes:
  4. S

    hold on payment.. macam mana nak clear kan

    aku pn ade jugak beli brg sendirik setakat ni lepas, yg penting jgn tamak dan biskut2 tu kena cekap clear. plg byk 5 feedback jer satu hari. skrg ni pun x susah nk cari DSR spi 20(pmt x hold bila cecah). jual jer brg2 murahan mcm paper clip, stamp, kad2 kat ebay mesia. buat RM1 free shipping...
  5. S

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    dispute jgn x dispute
  6. S

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    tak sangka aku sifu lan boleh biarkan jer penipu promote business dlm forum dia. takkan lah dia tak tahu mamat ni penipu dh kecoh dlm wangcyber, setahu aku dia tu pantang kalau nama dia naik dlm public forum kalau kes2 yg mencalar reputasi dia sbg IM tersohor....:rolleyes:
  7. S

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    aku rasa mmg Berry and team ni jual kat ebay, so diorg nk bunuh competitor. kalo x takkan la diorg nk gali kubur sendiri?
  8. S

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    bro, cuba duit ko yg kena kapur, pastu ade pulak mamat ntah mane pi backing penipu tu, ko panas ker tak? cuba jawab?:rolleyes:
  9. S

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    kat sini dia xleh delete posting,sbb tu x masuk
  10. S

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    isk3, tuan punya forum tu pun biarkan jer dia jadik mod lg kat situ....? harap2 jgn lps ni ade lg newbie yg terkena dahler
  11. S

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    sape yer agaknyer 'otai' tu?:rolleyes:
  12. S

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    twilight dh kuat lah vero skang ni,sejak2 new moon dh kuar. 3 akaun aku terkorban gara2 twilight, hampeh tul
  13. S

    hold on payment.. macam mana nak clear kan

    bro, jual Buy it now atau auction?, kalo BIN 1sen pn kena hold.
  14. S

    hold on payment.. macam mana nak clear kan

    mcm aku, akaun baru semua buat bid jer,kalo buy it now mmg hold. pastu make sure start harga murah2 cam 0.99 pastu upkan kos shipping utk cover cost. besenya bule buat utk brg2 murah an. kalo harga brg less dr usd10 mmg x hold. so bule guna utk buat order kat an,xyahlah nk kuar duit...
  15. S

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    aku selalu gak terpikir btul ker otai2 ni ngaku dpt income puluh ribu sebln? ker saje jer nk havock supaya org tertarik nk join pc dia? dunia online ni xde sape bleh verified yg otai u btul2 dpt income byk tu,stakat tunjuk gambar dgn duit aku pn boleh,dpt gaji ujung bln withdraw semua pastu...
Top