Recent content by siti_nasrul

  1. siti_nasrul

    Boleh ke linkkan lebih dari 1 akaun ebay ke 1 akaun paypal?

    xde masalah nak letak 8 acc ebay kat 1 pp.. janji email berlainan dan info tiap2 acc ebay tu sama jer.. walaupun email kat pp berlainan, sumer ebay tu tetap realated sbb ebay trace bukan pakai email pp tp pp ID.. 1 pp ada 1 ID je x kira berapa email dlm pp tu.. So, kalo teknik whitehat, sumer...
  2. siti_nasrul

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    active menda.. kebetulan aku baca forum 2-3 hr lepas.. kacau skali kat sini.. miahahahahhaa
  3. siti_nasrul

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    pakai dhl atau web2ship.. cuma kalo web2ship ada kebarangkalian diorg bukak brg kita..
  4. siti_nasrul

    Category limit, siapa tahu pasal ni?

    tgk niche dan tgk kategory.. kalo bole list, xde masalah la tu.. kalo bila nak submit kuar error, kena limit la tu. dan biasanya kat error tu ada countdown berapa hr lg br bole list balik kat kategory tu..
  5. siti_nasrul

    macam mana nak bayar fee ebay?

    Setau den, acc yg register kat ebay lain dr ebay malaysia tp pakai alamat malaysia je bole bayar pakai pp.. kalo masa reg tu pakai ebay.com.my, mmg xleh pakai pp.. kalo bayar jugak, nnt kena bayar pakai kad jugak sbb ebay x terima fund tu..
  6. siti_nasrul

    [ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

    Aik? chip pun dpt kan dvd ari tu? ke posman scam? miahahahahhaha
  7. siti_nasrul

    Verify Paypal & Moneybookers Free + Clickbank , Amazon , Google checkout + 25$ Bonus

    If my customer at US want to pay directly to payoneer bank account, is is possible? Then, can I withdraw my paypal fund to this bank account, then wdraw it here in malaysia using the payoneer card?
  8. siti_nasrul

    [ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

    Sifu missing in action.. Aku ari tu siap burn lg 20 keping dvd tu pastu bg2 kat newbie2 for free.. harap sifu yusry x cekik aku.. miahahhahahaha nnt kalo jumpa dia aku bayar la kat dia.. =)
  9. siti_nasrul

    Tuan, servis like 5k tu ada lg x?

    Tuan, servis like 5k tu ada lg x?
  10. siti_nasrul

    Salam bro, den nak servis bro jugak bole? Harap ada kekosongan lg. den da siapkan website.. Itu...

    Salam bro, den nak servis bro jugak bole? Harap ada kekosongan lg. den da siapkan website.. Itu pun pakai godek2 sendiri je.. 1st time buat. Zero knowledge bab2 it ni. Yg den reti buat ebay je.. Miahahaha.. :p
  11. siti_nasrul

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Testing3... Lama x jenguk.. Miahahahahahaa
  12. siti_nasrul

    (Pertanyaan) Soalan tentang perniagaan EBAY

    xde beza..sama jer.. kalo ebay n pp nak kaco, dia kaco jugak.. ati kena la jemur tgh panas kasik kering.. miahahahahaha
Top