Recent content by Siti Junada

  1. Siti Junada

    Aplikasi chatting yang mana best?

    yaya...TM pertama memperkenalkan network 5G...rasanya telco lain masih dlm usaha buat network 5g bila TM beralih usaha ke network 6g...
  2. Siti Junada

    Aplikasi chatting yang mana best?

    betul ke ni? sy juga pki network 5g skg ni...internet coverage ia bagus...speed internet juga laju...
  3. Siti Junada

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    sesiapa yg nak akses internet yg stabil dan laju, stay tune network 5G TM...sy percaya mereka akan membawa network 5G yg istimewa dan hebat kpd kita org...
  4. Siti Junada

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    that's real...TM dah mula jalankan ujian network kat subang jaya...diorg akan mengkomersialkan network 5G utk kegunaan public tak lama lagi...
  5. Siti Junada

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    bagus nya ni...dgn adanya network 5G ni, kita org blh akses internet pd speed yg stabil dan cepat...
  6. Siti Junada

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    sistem paparan head up gergasi memanfaatkan pemandu2 kat jalan raya...safety semua pengguna jalan raya akan dipertingkatkan...
  7. Siti Junada

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    haha...smart lock akan beroperasi berkali ganda lebih pantas dgn adanya rangkaian internet 5G...
  8. Siti Junada

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    baguslah mcm tu...dgn adanya rangkaian internet 5G ni tak perlulah kota org risau pasal slow internet connection...
  9. Siti Junada

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    smart lock ni mmg best...ia berfungsi baik lagi kalau smartphone u ada internet 5G...
  10. Siti Junada

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
  11. Siti Junada

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    mula2 u kena pasang smart lock tu ikut prosedur2...lepas tu u kena connect kunci rumah hab smarthome...slps berjaya connect, u dah blh mula kawal ia dari aplikasi hab dan lakukan perkara2 spt kunci dan buka kunci dari jauh, menukar kod pengguna, dan byk lagi...
  12. Siti Junada

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
  13. Siti Junada

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    u blh pasang smart lock kat rumah...kalau u lupa bawa kunci rumah, u blh hidupkan smart lock dgn smartphone tak kira masa dan tempat...
  14. Siti Junada

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    u blh cuba rawatan laser mata utk atasi lingkaran gelap bawah mata...
  15. Siti Junada

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Atuk nenek mmg perlukan lebih masa utk menggunakan phone, sbg anak atau cucu, kita ni blh ajar mereka utk gunakan phone, dgn tu, dpt eratkan lg hbg silaturahim
Top