shuth
Reaction score
102

Profile posts Latest activity Postings About

  • Assalammualaikum bro Shuth,

    Ingat tak hari tu, kita ada bincang topik isteri yang berjinak-jinak dengan business. Isteri saya baru je join business slimming produk dan dia suruh saya membuat website beliau.

    Soalannya..Boleh kah saya menggunakan keahlian saya untuk mengiklan di ruangan banner atau WTS. Sebab business tu, bila isteri dah jadi Distributor, suami pun automatik jadi distributor, sharing partner la ni.

    So, sebelum mengiklan kat sini, saya nak tanya dulu la. Mesti best WC Gathering hari tu kan, saya tak dapat join sebab bertindih dengan training. Mungkin next time.
    Salam, shuth sy dah buat pembayaran semalam(31-7-08) utk jadi ahli wc300 & join gathering di akaun Maybank 562021601450- extreme d enterprise, so cam na dpt join ke..bukti pembayaran sy akan usahakan utk scan .. ari ni.. coz smlm cari kedai scanner x jumpa..
    asalamualaikum abg.suhaimy terima kasih banyak-banyak kerana tolong ajar saya buat web jualan, ni baru daftar dengan wangcyber, keliru jugak farum ni,
    Shuth, sy dh buat byrn utk stick ads sy. tapi naper tak ads lagi, sbnrnya nak kena tunggu berapa lama slps pymnt?
    Assalamualaikum shuth,
    maaf klw slah tempat. sy nak buat aduan pasal website sy manualinternet.com/paylock kena virus. sy dh sent email via [email protected] tapi tak der reply. mybe bz... :) sy harap shuth dpt bantu sy. sy dh buat aduan kat team saifulsham tapi mereka kata hosting ni bawah kelola shuth. jadi mereka tak dapat berbuat apa2.

    ok, tu ajer.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top