shuth
Reaction score
102

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bro...Thanks jawab panggilan phone sy....Al-Fatihah kpd Bro Badruzamani...
    Salam... bro. sy pny thread sekali lagi tak boleh display. kenapa ye?

    tajuknya 'Sistem seperti TinyURL.com' (something like that) di ruangan 'pembangunan web'

    help me pliz.. thanks...
    Salam,
    saya nak tnya pasal WC premium, boleh ke saya buat pembayaran secara manual utk org lain? thanks..
    salam
    shuth, bole tak padamkan thread saya yang bertajuk "Nur Mumtahanah"
    urgent taw
    tengah malu ni
    thanks
    assalam bro, tadi saya ada beli iklan banner wc premium tetapi saya salah letak url lin ngan url imej (terbalik). Harap dapat betulkan, terima kasih.
    Salam shuth, nak tanya sikit. kalau saya nak minta buat review di forum ni berapa bayaran yang dikenakan?
    Maaf Shuth bertanya, ke mana thread2 untuk WC300 dan apa beza user WC300 and WC Premium? Sorry la shuth. Dah lama tak masuk sampai tak tau news kat sini.
    Ataupun saya kena upgrade ke WC Premium. Sila PM saya payment detail utk upgrade ahli.. Thanks Shuth.
    huhuhu... saya nampak, ramai juga yang tanya soal-soal penting di
    ruang visitor messages ni... :)

    saya cuma nak nyatakan, yang, fungsi visitor messages ni tiada
    notifikasi pop-up seperti yang ada pada fungsi private messages (PM).

    jadi, saya cadangkan, untuk hal-hal penting, terus sahaja PM
    Shuth. insyaALLAH, Shuth akan aware dengan PM-PM anda... betul
    tak Shuth? heheheh... :D

    p/s: nyatakan ini... bimbangkan kalau-kalau mesej yang ada di sini
    adalah penting, dan Shuth tidak dapat lihat dengan kadar yang
    segera... kelak, ia akan rugikan banyak pihak...

    just my 3 cents... :D

    p/s: sebab tu... saya tidak aktifkan langsung visitor messages di
    profile saya... huhuhu... :D
    Salam Saudara. Saya nak bertanya sikit. Bagaimana nak kekalkan Iklan WTS kat area Sticky? Berapa bayaran?

    Thanks
    Salam Saudara. Saya dah buat payment dari [email protected] berjumlah USD 5.00. Ada 2 thread yang saya buat. Minta tolong ignore thread yang 1st saya buat. Guna yang 2nd thread. Thanks atas perhatian saudara.
    Salam shut,
    Saya dah buat payment utk sticky ads...
    WCsticky.jpg - Image - Photobucket - Video and Image Hosting
    Thanks
    Salamx shuth... saya ikhtiaruddin pelanggan anda di sempoihosting... saya ada masalah skit dimana akaun gmail saya telah di hack oleh seseorang yang saya tidak kenali (email yang dihack [email protected]) atau lebih mudah di katakan sudah diambil alih oleh si pencuri email... saya dah cuba kontek google gmail pasal hal ni... tapi mereka seolah2 sudah tidak dapat menolong saya... saya telah membeli domain dan hosting di sempoihosting untuk domain bimbingankerjaya.com . masalahnya sekarang ini disk space dah full saya nak upgrade skit disk space tu... tapi sekarang nie maklumat domain dan hosting saya ada di dalam email lama tersebut... jadi saya nak mintak tolong hantarkan semula maklumat domain dan hosting saya itu untuk bimbingankerjaya.com

    ke email baru saya [email protected] .
    assalamualaikum saudara shuth...
    saya budak yg baru nak berjinak2 dengan google adsense...
    leh tak saudara terangkan saya basic utk memulakan program google adsense ini...
    diharap tunjuk ajar dari saudara
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top