shuth
Reaction score
102

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam Mr Shuth. Nak tanya pasal iklan sy "semuanya pasal affiliate tu" .. x publish lg :D.., Just to remind, Thanks :D
    Salam en Shuth,
    Saya Ana pemilik website perniagaan http://www.bankrakyat.net

    Di sini saya ingin meminta peluang untuk post satu lagi jawapan bagi keraguan & pertanyaan forumer di web saudara ini. Memandangkan forum dah closed.

    Saya nak letakkan satu saja link bagi menjawap keraguan & pertanyaan org ramai. Boleh saudara izinkan saya letakkan link http://www.bankrakyat.net/faq/ & kemudian terpulang kepada saudara utk menutupkan thread itu semula..

    Terima kasih ye
    Salam Bro Shuth,

    Thread saya masih di WTS, mohon dialihkan ke ruang cabaran ye...
    ni di nama thread tu.

    ***][***

    :)
    salam bro..
    saya disini ingin berbesar hati untuk meminta tuan review ebook saya yng bertajuk'cara bagaimana untuk mendapatkan airtime&sms secara percuma'.sila bls pm ini.samada tuan bersetuju ataupun tidak.
    terima kasih
    bro.. sy dah byr utk WTS td ptg lg tp still takde la bro.. apasal ek?? WC premium perlu byr RM3 jer kan utk sticky? form pun dah isi dah.. :(
    br0 dah byr untuk thread WTS... tp still no activities ...
    kalau lebih 24jam kang delete lk thread wts saye nanti ;"(
    Salam perkenalan, saya nak kongsi idea dengan encik admin pasal perniagaan ebook bina kedai online. meletakan shopping cart di facebook dan blogspot. Idea terbaru. produk saya (ebook) dah ada. cuma x tahu nak komersialkan mcm mana
    salam bro, sy berminat nak tau pasal pelaburan dpt untung 180% tu.
    Hrp dpt perhatian, he3.
    berita baru sila baca post saya di sini...

    sesuai atau tidak saya masukkan post ini disini? minta pendapat saudara.
    Salam,

    Saya baru sahaja membayar Rm15 utk sticky thread di bahagian ianya telah diluluskan. Persoalan saya,

    1. mengapa apabila saya cuba membuat /update didalam thread saya sendiri, perlu diluluskan oleh MOD terlebih dahulu?
    2. bolehkah saya edit tajuk thread tersebut?

    Terima Kasih.
    Assalamualaikum,

    shuth,saya dah buat pengesahan pembayaran beberapa hari lepas tp thread saya belum di dislay lg..

    title:potret hand-made cari pahala utk semua

    iklan bukan sticky saya bayar RM10 sebab pkai atm..
    Assalammualaikum bro,

    Shuth, saya berhajat nak tukar id username saya dari darwish1973 kepada abuaki...saya suka dgn keyword abuaki tu sebetulnya :D .harap dapat pertimbangan dari pihak bro

    saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.

    p/s : saya bersih, tidak terlibat dengan spam atau yg sama waktu denganya .. sila rujuk semua msg dan thread saya. email saya ada dlm list pembeli produk bro : [email protected]
    Assalammualaikum,

    Shuth, saya nak beli ebook panduan produk fizikal saudara, betul ke harganya RM 27 bagi WC sampai bila bila? saya nak satu macam mana nak buat pembayaran?
    salam.. bro shuth. saya nak pos http://kedai.niaga.my. tapi saya tak tahu nak pos kat mana. nak yg berbayar ke? sbb content dlm ni cumalah brg free shj malah.. ia blum final lagi. tujuan sy nak ahli WC download ni spy mrk blh view ebook kertas kerja ni dan boleh bagi komen. hmm.. ini adalah ebook kertas kerja yg sy nak bagi pada rakan2 JV nnt. hm... camana ye? nk post kat mana?
    salam.. bro shuth. saya nak pos http://kedai.niaga.my. tapi saya tak tahu nak pos kat mana. nak yg berbayar ke? sbb content dlm ni cumalah brg free shj malah.. ia blum final lagi. tujuan sy nak ahli WC download ni spy mrk blh view ebook kertas kerja ni dan boleh bagi komen. hmm.. ini adalah ebook kertas kerja yg sy nak bagi pada rakan2 JV nnt. hm... camana ye? nk post kat mana?
    salam.. bro shuth. saya nak pos http://kedai.niaga.my. tapi saya tak tahu nak pos kat mana. nak yg berbayar ke? sbb content dlm ni cumalah brg free shj malah.. ia blum final lagi. tujuan sy nak ahli WC download ni spy mrk blh view ebook kertas kerja ni dan boleh bagi komen. hmm.. ini adalah ebook kertas kerja yg sy nak bagi pada rakan2 JV nnt. hm... camana ye? nk post kat mana?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top