Recent content by shilea

  1. S

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    bersetuju apa u ckp , takyah sgt susah beratur lar semua , lagi bila ada bawah anak2 pun taj susah nak biar seorg2 kt dlm kereta then pergi kaunter ...yg aku nak cuba dpt cash back tengok ...sbb baru start guna , nak cuba tengok vash back dia mcm mana
  2. S

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    yes btl tapi bila ada kelebihan apps mcm setel guna and try je, sbb kadang2 kita bising pun tak guna lar kan , mana cepat n senang cuba guna je.. aku tadi ada try rasa ok juga lar....kena try lagi brapa kali baru blh nmpk kelebihan2 semua
  3. S

    Realiti orang dah bekerja

    ahahah betul lar wey , aku pun macam tu bila belajar nak cept2 masuk college rasa woow syok giler..lepas dah masuk college macam nak kerja ..sbb rasa belajar tu susah ,,takde duit .. tapi bila dah kerja ..eeeee...macam nak balik to budah kecik life..apa ni ... hidup kita ini macam round 2 round...
  4. S

    bisnes online first timer

    betul , macam ari tu i dah planning nak buat vege cake .. dah beli semua barang lepas tu buka utube tengok buat , tengah2 dah lag mcm giler ! lepas tu kena tunggu loading..geram lar skrg punya network..
  5. S

    sukan di rumah

    but i heard tht TM are work on it , but not sure is that they have the ability to do it bcz its nt east if want have infra all
  6. S

    kelebihan 5G stand alone

    I am using telco DG , to very honest worst telco after that switched to mxs 5G .. its nt bad bt still considered slow compared to we using 4G is better and work out well too.. so i prefer 4G the n 5G currently unless 5G its really having a better coverage
  7. S

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    tapi ini memang semua akn ada ke or rumors saja ...selalu dengar semua ni tapi takde apa2 actions Tapi tengok kt luar negara memang dah maju dengan 5G...Even kita ada 5G mxs dah lama pun takde apa2 perubahan..macam biasa 4G je
  8. S

    Ubi Kucai

    yes betul , masa i belajar kt u .Ada elektrikal dept pernah buat apps macam monitor pertaniaan lar tapi masa tu merak tak dpt banyak sokongan lar sbb kita punya 3G N 4G tak brapa ok masa tu sooo reject projek dia orang ...
  9. S

    teknologi medikal 2020

    macam ada dengar tapi tak pasti dwng ni ada gabung dengan telko lain ke apa ni ? Standalone tu aq tak pasti lar cuma aw dwng ni nak ada 5G je...
  10. S

    instagram live hologram

    aku nampak dekat satu artikel , ada bagitahu ,Putrajaya dan Cyberjaya mulai bulan depan, kedua-dua bandar ini akan menerima kemudahan teknologi 5G apabila ujian rintis perkhidmatan itu dilaksanakan dan bakal menjadi bandar raya pintar pertama di Malaysia...betul ke ? Bila TM Malaysia lanuch 5G?
  11. S

    cara beli baja yang betul

    when i read up the infor in their pages ..i noticed that they mentioned the 5G is expected to deliver peak data rates up to 20 Gbps . Hope the best to get a better coverage from TM for us
  12. S

    slow juicer

    betul juga .even now having juicer controlled by apps button with 4G 5G network ..and yes guys another thing wanted to check now days my Maxis line so slow I can't even reply or comment in forums n fb checking stories , its quite bad .Anyone using maxis ??? or any suggestion for changing to...
  13. S

    cctv diwajibkan di setiap rumah?

    Yes if we have 4G network connection means its cn function more , like even u at overseas u cn see everything from phone ... But at overseas already have 5G ...i am using the Umobile most of the times its worst coverage ... Is there any better coverage telco u guys usinh ?
  14. S

    depression

    ada, kawan aku ni suddenly dia macam rasa stress su sikit , lepas tu dia mcm rasa malam tak blh tidur , lepas dia rasa macam nervous bila check kt doc , doc gitaw dia menghadapi depression ...memang sgt susah bila u ada depression taw..sbb aq pernah tgk dia selalu dia tak dpt normal degan semua org
  15. S

    sistem pengairan

    eh i ni guna TM 4G lama lar ,ok je ..u ni area mana...maxis mahal kwt.. cuba guna baru taw kan ...u pernah guna ke tak TM 4g or unifi .. cuba guna dulu..sktg 5G lagi advance n fast speed taw.surely akan bagi a big imapk kt negara kita denga 5G network
Top