sharemalaysia
Joined
Likes
7

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    ni pulak jwpn dr tuan yg tlg buatkan akaun sy..
    Website Made For Adsense (MFA) sudah tidak relevan lagi sekarang ini. Ia meninggalkan banyak footprint; mudah dijejaki oleh Google. Ini kerana ramai lagi user lain menggunakan website yang sama berulang kali. Nak gunakan website MFA untuk promote affiliate tak apa, tapi jika gunakan untuk adsense agak merbahaya.

    1- Untuk bagi account bro tahan lama dan disayangi Google, bro perlu sediakan persekitaran yang baik untuk Advertiser. Ini termasuk artikel yang unik dan menarik pembaca untuk melawat website bro lagi. Kadang-kadang kita (termasuk saya sendiri) malas untuk membuat artikel. Namun adsense sekarang tidak macam adsense dulu....sekarng strict sikit. Perlu fokus pada content yang berkualiti.
    Offline
    Saya tempah akaun dr salah seorg geng WC ni..setelah 2x cubaan sy untuk dptkan akaun adsense gagal walaupun guna cara tuan.(maaf,xsalahkan tuan,mgkn ada kesilapan dr pihak sy sndiri)
    rasanya dia guna 3rd party.saya x reach $100 lg.sy br start.n sy br guna sampai teknik tuan yang ke 15..

    GA Team hanya hntr bnda ni je smlm.
    While going through our records recently, we found that your AdSense
    account has posed a significant risk to our AdWords advertisers. Since
    keeping your account in our publisher network may financially damage
    our advertisers in the future, we have decided to disable your account.
    Please understand that we consider this a necessary step to protect the
    interests of both our advertisers and our other AdSense publishers. We
    realise the inconvenience that this may cause you and we thank you in
    advance for your understanding and cooperation.
    Offline
    Salam tuan..nak tanya cikit..untuk dptkan akaun adsense tu..still kita boleh pakai cara dgn just post article from ezinearticles k?or kita kn generate article sndiri untuk pihak google approve akaun adsense kita tu?
    Offline
    salam tuan..saya berminat nak beli ebook adsense tu...brapa best price? tapi sebelum tu saya nak bgtau yang saya TERLALU baru dlm dunia internet ni...website pun takda lagi..ada suggestion tak saya patut buat benda basic dulu baru beli ebook ni atau mcmana?
    Offline
    Bro, blh kasitau no acc? Sya mo beli ebook bro.. N blh rekomen hosting web tuk sya? Tq
    Offline
    salam bro,
    still ader lg ke ebook??
    diskaun still available lg ke??


    saya dah 6 tahun berkemcimpung, paling laju $100 usd dalam 3 bulan jer.

    harap boleh bagi best price pasal teknik tuan 1st time teknik saya ingin beli sejak 6 tahun buat adsense.
    Offline
    @Mohamad Alkarim,

    saya masih reserved, sy dah janji dengan tuan. InsyaAllah akan deal.

    Saya juga penggiat MLM, mungkin kita boleh bertukar2 dan berkongsi peluang2 baru..
    Terima kasih tuan.
    Offline
    Salam tuan..sy masih berminat nak dptkn ebook tuan..hrp msih available lg

    saya juga nak kongsi idea ni ngn tuan..yg sy rasa warga WC un blum rmai yg thu..
    saya nak kongsi peluang dlm 0mlm.com yg 100% free mlm..website dye juga masih belum launch dan akan launch 7julai ni.

    apa kita dapat dengan 0mlm?
    "We give you 5 websites with free domains & free hosting in different business sectors: Entertainment, dating, gaming, finance and literature. You earn from digital product sales, affiliate systems and advertising upto 5 levels deep."
    kita juga akan dibagi 500 Free visitors untuk link kita.

    tuan boleh check term and condition dye kat sni

    >> http://www.0mlm.com/?id=37749 <<

    kita juga boleh remove account klw dh xnk.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top