Recent content by ShamsurizaHusain

  1. ShamsurizaHusain

    Minta Review Produk Autoresponder RocketResponder

    Salam dan Selamat Petang, Sambil saya godek2 tentang autoresponder, terjumpa pula satu autoresponder baru. Nama dia RocketResponder. Cuma saya minta siapa2 yang boleh bagi review secara jujur tentang sistem ini. Mungkin dari segi features, delivery rates dan price. Itu saja. Ni link dia...
  2. ShamsurizaHusain

    Muat turun 5 Panduan HOT 2014 PERCUMA!

    Terima kasih tt.
  3. ShamsurizaHusain

    Hampir Seminggu Saya Sakit

    Salam Warga WC, Saya mohon maaf jika saya tak dapat nak post apa-apa dalam forum ini untuk 1 ke 2 minggu disebabkan saya dah hampir seminggu sakit. Saya sakit tekak, sakit kepala, selesema dan saya tak dapat tidur dengan lena setiap hari. Harap semua dapat doakan saya cepat sembuh...
  4. ShamsurizaHusain

    Jutawan Internet Malaysia Pakai BMW, ada Banglo Mewah!!!

    Saya amat bangga dengan pencapaian Suthan M. Saya percaya saya pun mampu jadi macam dia suatu hari nanti :)
  5. ShamsurizaHusain

    Masalah Newbie- Takut Nak Langgan Autoresponder

    Saya tak pasti sama ada anda semua ada masalah yang sama ke tak dengan saya. Saya terlalu berkira nak ambil pakej autoresponder berkualiti macam Aweber dan Getresponse. Saya sebenarnya takut tak dapat nak bayar caj bulanan yang makin meningkat apabila list bertambah dan takut juga kalau2 takde...
  6. ShamsurizaHusain

    Semakin Besar List Berapa Bayar?

    Profollow dan Automateyourlist dah naik harga. Diaorang samakan harga dengan Aweber. Baru ingat nak ambik Profollow. Pening2.
  7. ShamsurizaHusain

    buat minisite guna Microsoft WOrd

    Kalau ikut kata pakar Ammar Zahar, buat website guna microsoft word memang x sesuai langsung. Sebenarnya ada yang percuma dan senang nak edit. Cuba guna kompozer atau nvu.
  8. ShamsurizaHusain

    Kereta aku kena pecah

    Saya tersedu bila baca cerita Faizal ni. Saya tumpang simpati. Apa yang saya boleh tolong saya doakan mudah-mudahan Faizal dapat balik barang2 tu tak kiralah apa jua keadaan dan masa serta dimana jumpa.
  9. ShamsurizaHusain

    servis jomhosting bermasalah?????....

    Kalau nak murah sikit tapi still tip top hosting untuk IM adalah bluehost.com. Cuba tanya RB dia ada ambik hosting ni untuk projek terbaru dia.
  10. ShamsurizaHusain

    Salam perkenalan. Harap muat sorang lagi newbie kat sini...

    Salam perkenalan dari saya :)
  11. ShamsurizaHusain

    Salam Kenalan..

    Salam perkenalan dari saya :)
  12. ShamsurizaHusain

    Saya Azmi, Salam Perkenalan

    Salam perkenalan dari saya :)
Top