ShahrulFahmy
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    salam perkenalam..
    saya ni baru je terjebak dgn IM ni.. kalau ade masalah blh saya tanya..

    sekian,
    amancallmoney
    salam..

    sori gngu..
    sbnrnye nk tnye something kt wc ni..
    ingt nk buka thread bru, tp xdibenarkn plak sbb kna 15 post ke atas??
    sblm ni bole plak buka thread bru..

    berbalik kpd tujuan asal sy..
    memandngkn sblm ni sedara fahmy pernah tlg jwb soalan sy dlu,
    jd hrpnye sudi la mbntu sy klau bole ye...

    nk tnye..
    mcmane nk buka file jenis 001?
    saya ada download movie dr file jenis 001 ni..
    tp tak tahu nk guna [email protected] mne yg bole buka?

    hrp sudi mbntu..
    tQ
    salam bro,

    haritue tak silap sy bro ada mention kat thread mana tak ingat bro ada tawarkan rebat RM25 (betul ker?) utk WC Premium. Ada lagi ker offer tue?
    haah..dh perasan dh td mase belek2 kad mase tgh konfius tu...hahah..tp ape pun terima kasih banyak sebab reply!
    salam bro syahrul. sy nk tanye pasal (MSOS) maybank secure online shopping form kt mybnk2u. kt dalam form tu ade kena isi expired date tp sy tak tau expire date untk apa dan nk tgk kt mane expired date tu atau kita tetapkan sendiri? sori bro kalau soalan sy agak kelakar tp saya memang tk tau ni. hehe.
    salam en shahrul..

    need help !! psl nk buat link @ signature emel tu..
    sy da try da gna cra awk tu tp xmenjadi jer..
    bole bg example lain x..
    contoh, katakan sy nk letak link "www.wangcyber.com" setiap kali sy post komen dlm forum ni..
    ape coding dia yg sy perlu letak utk make sure link wangcyber tu leh klik?
    pls tlg !!
    abg shahrul, saya baru dalam wangcycber. boleh tunjuk ajar macam mana buat post baru?
    terima kasih
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top