Recent content by Shah Myvi

  1. Shah Myvi

    Siapa yang pernah beli website di flippa?

    nak beli website jenis apa boss?
  2. Shah Myvi

    Jual Domain dramatvonline & drama2u

    up.. nak jual murah2..
  3. Shah Myvi

    Jual Domain dramatvonline & drama2u

    salam guys.. disini sy ada 2 domain top untuk dijual.. dramatvonline.net : 4 years.. sudah menjana income lebih 50k.. drama2u.net : 3 years.. sudah menjana income lebih 15k.. BIN : $800 BID : $500
  4. Shah Myvi

    Kitchen crew (full-time/ part-time)

    kelayakan dia apa?
  5. Shah Myvi

    Blogspot dah earn $713 untuk dijual.

    sy nak jual domain yg income dah lebih $20k usd.. dah xde masa now.. dramatvonline.net drama2u.net ada sesiapa ingat domain ni? hehe
  6. Shah Myvi

    Siapa yang pernah beli website di flippa?

    pernah untuk jual website dkt flippa, tapi byk sgt processnya.. fee kena byr.. paling tinggi dlm 200++ utk cpt terjual domain tu.. kalau beli belum lagi sbb nak jual website dan domain je.. hehe
  7. Shah Myvi

    Movie Blogger Template

    up.. demo osem2u .tk
  8. Shah Myvi

    Iklankan Bisnes Anda Di Youtube Lebih 65k Subcribers! Murah.. Promosi Terhad!!

    UP PETANG JUMAAT! http://www.youtube.com/watch?v=oapgxyAc_kc #AlFatihah kepada keluarga mangsa #MH17 #PrayForMH17
  9. Shah Myvi

    Iklankan Bisnes Anda Di Youtube Lebih 65k Subcribers! Murah.. Promosi Terhad!!

    wasalam tuan. niche berkenaan kereta tak ada tapi kalau nak promote website, naikkan pageviews or sale, tuan boleh amik pakej yang disediakan.
Top