Recent content by shafrizal

  1. shafrizal

    Anda letih mengadap computer...layan kartun nih....

    Layan kartunis Lambok punya story. Mmg gelak pecah perut...
  2. shafrizal

    Ini gua punya story

    Yg n hasil promosi masa sibuk.
  3. shafrizal

    Ini gua punya story

    Aku sibuk. Sibuk belajar, kerja. Lgpun kerja kapal. Kalau dulu kena 9 bulan at least atas kapal, skrg kena 3 bulan je. Tapi minat dgn online biz mmg tak pernah padam. Byk sudah duit spent utk beli e-book ni, e-book tu. Aku tak rasa rugi pun, sbb semuanya ilmu. Ada sekali tu sampai eksiden masa...
  4. shafrizal

    London day 2: bercanda dengan taman indah di hyde park

    Teringat dulu belayar sampai ke Portsmouth. Dgn company NOL shipping. Perangai dulu mcm haram jadah. Pantang tgk awek blonde. Mula nak kacau. Last2 sangkut sorg dua sampai skrg x nak lepaskan kita demmm... :P Skrg belayar dlm negara je lah. Internet line ada, bole tgk adsense profit dan tweak...
  5. shafrizal

    Duitku rupanya raksasa

    Duit ni pun haram jadah juga. Masa kita x perlukan ia, ia dtg berjebak. Beribu pun bole. Masa kita dah plan utk bisnes bagai, time tu la modal takde. Sabar je la. :P
  6. shafrizal

    Time takda modal, idea datang. Time ada modal, semua jemm! Ades--

    Time takda modal, idea datang. Time ada modal, semua jemm! Ades--
  7. shafrizal

    Review e-book terbaru : panduan lengkap bisnes internet

    Eh, dah ada button like? Canggih wangcyber skrg. Dulu x da pun...
  8. shafrizal

    Review e-book terbaru : panduan lengkap bisnes internet

    Salam semua. Saya ada buat e-book baru. Tajuk : Panduan Lengkap Bisnes Internet. Ini adalah produk first saya sebenarnya (sebelum ni asyik affiliate produk org lain je). Jadi sesiapa yang mahu baca, cross-check dan review boleh komen di bawah. Dan mohon berikan pandangan dan cadangan anda...
  9. shafrizal

    Ada pemain adsense tak kat sini?

    Baru approved. Sbb pakai youtube monetization. Tapi berbanding dgn blog, aku x brp pandai sgt youtube monetization ni. Sesapa yg power youtube monetization, mohon sedekah ilmu yg power. Elok dpt first pip nnti aku belanja korg pulak--
  10. shafrizal

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Tu dia nak test kesabaran abg tu. Tak sabar tak bole belajar ilmu batin. :P
  11. shafrizal

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Hahaha, kalau sebut pasal kerenah customer ni... banyak dah yang saya dah kena. Especially kita yang jual emas online dan offline ni. Kerenah 1 - Dah dibagitau emas deliver straight dari kilang. Hari ni customer buat order, esok dah maki tanya tak sampai lagi ke emas. Kerenah 2 - Orang samakan...
  12. shafrizal

    Tips mudah tingkatkan trafik blog

    Whoa... teknik bagus ni. Boleh di-apply pada blog saya : www.niagaummah.com
  13. shafrizal

    Skim Pelaburan Emas Menipu

    Dari tahun 2009 sehinggalah tahun 2015 ini, berbagai-bagai skim pelaburan emas yang tidak diketahui asal-usulnya timbul. Macam cendawan selepas hujan. Ramai yang join. Ramai yang tertipu. Ramai yang hilang duit. RM10k, RM20k, bahkan ada yang beratus-ratus ribu. Inilah yang kita...
Top