Recent content by shabab05

  1. shabab05

    [TERHANGAT]Kaspersky Terbaru 2013!-1pc, 3pc

    2 kali sms tt xde respon pun.. pm sya BIS2014 3PC 1YEAR..
  2. shabab05

    [TERHANGAT]Kaspersky Terbaru 2013!-1pc, 3pc

    Utk mobile ada x.. Pm price Sent from my Lenovo A880 using Tapatalk
  3. shabab05

    Iklan Di Fanpage Lebih Dari 1 Juta LIKE!

    Salam tuan, PM semua harga.. :)
  4. shabab05

    [TERHANGAT]Kaspersky Terbaru 2013!-1pc, 3pc

    Tuan, KIS 2013 ada stok x? PM saya untuk 2 set KIS 3PC..
  5. shabab05

    Ebook Pemasaran di Facebook yang Terbaik, Lengkap & Mudah difahami.

    takde sape ke nak kongsi ni.. wc kan ramai otai-otai.. :)
  6. shabab05

    Ebook Pemasaran di Facebook yang Terbaik, Lengkap & Mudah difahami.

    Salam.. ada sape2 tahu ebook yang terbaik untuk saya beli. Sya berhajat mahu membesarkan lagi perniagaan sya dengan target market di Malaysia pula. Sya harap ada sape2 sudi kongsi. Sya bukan suruh kongsi ebook tu, sya akan beli cuma tak tahu ebook mana yang terbaik. TQ :D
  7. shabab05

    Minta tunjuk ajar meniaga di FB

    Salam.. Sya sedang mencari servis yg terbaik untuk membuka facebook untuk bisnes. Apa yg saya nak, ia nampak professional, menarik dan mudah diuruskan oleh admin. Dan apa-apa je la yg diperlukan. Yang penting harga berpatutan dengan apa yg dapat . Saya masih baru dalam bidang ni, so minta...
  8. shabab05

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Nk tnye, ade ape2 effect x klu tukar ebay user ID.. walaupun acc tgh active..? tq :)
  9. shabab05

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku dh tgk seller2 msia yg jual brg sama. yg akaun baru2 tu ok je dia jual. mslhnya plk sebelum ni smua ok je.. tiba2 je bulan ni nk run akaun lain2 mcm2 hal plk. paypal ok je. aku gna portable browser. agak2 ni ke punca mslhnye? ke ada cra lain utk di cuba :)
  10. shabab05

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    RB... :) aku tgk dh makin berkurangan dh seller2 msia yg jual.. yg baru xkekal lama, yg lama2 pun aku tgk tggl berapa kerat je.. kna tukar vero lain plk kot...
  11. shabab05

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Vero item.. :) penjelasannya?? :)
  12. shabab05

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku setakat ni tak ada masalah sgt dgn paypal ni. Yg mslh sgt skrg ebay. 4-5 hari list kena, baru nk list kena. Aku xtau apa yg xkne :) klu nk kata ebay detect aku pkai multple acc. nape paypal ok je. sape2 leh bg penjelasan? ke ebay mmg dh ketat dh sgt jual vero atau acc baru2 ni xleh menjual...
  13. shabab05

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    hehehe.. ishh xda la cmtu..
  14. shabab05

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Mcm nk ikut serta juga.. segan pun ada ngn sifu2 besar ni.. :)
  15. shabab05

    HOT Niche di Ebay?

    Ko kaji camne? guna complete listing @ terapeak?? ajar la sikit (byk pun xpe) caranya :) Newbie lg ni..
Top