SFX
Reaction score
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro....saya berminat nak tempah service bro ni.....terima tempahan lagikah...? kalau boleh saya nak tempah secepat mungkin...kalau bro nak buat tempahan saya ni sila hubungi/sms saya [email protected]/ym saya [email protected]
    inform saya secepat mungkin....tolong ya bro....
    bro,,aku dah bayar hari ni untuk ebook tu,,,leh cek email
    ni detail bayaran aku:

    Amount: RM50.00 Status: Successful
    Reference number: 1369573974
    Transaction date: 06 Feb 2010
    Transaction time: 08:45:43
    From Account 151164159125 WSA
    To 3rd Party Account Number: 153039020875
    Account Holder Name: MUHAMAD AIMAN BIN AL
    Recipient email: [email protected]
    Effective date: Today
    Description of transaction: afd

    bro ni email aku:[email protected]
    Assalammualaikum Bro... aku berminat nak beli lah buku yang tertera kat singnature SFX tu.. tapi bagaimana caranya yea...
    askm...
    aaf ganngu..
    aku ahmadkahar..
    hang leh paggil aku kahar je lah..

    gini..
    aku sebenarnya baru shj terlibat dgn AFD..
    so bnyk bnda yg xaku xtahu lagi..skng aku pakai kaedah blackchat..

    semlm aku bru je start..
    alhamdulillah aku dpt trafik dari us dan berjaya menghasilkan 9usd..
    td aku wat lagi..
    tapi aku musykil..
    earn arini juz around 0.16usd..
    aku pelik pun ade..

    aku xthu la depa kira cmnr..mungkin ko boleh betul kan pandangan aku nie..

    smlm dgn 99 visitor aku dpt 9 usd..
    n today..lebih 50 visitor aku juz dpt 0.16 usd..wat happen now??
    boleh ko explain..
    or maybe aku wat something stupid ke?/
    bro nak menuntut ngan bro cara tarik duit adsense nie... saya dah banyak abis duit dah ngan internet biz nie..dah letih dah ... nak tumpu satu dulu kat adsense nie jer ym saya bro [email protected]
    Askum, bro nk tanye skit pasal co.cc ni baru register,bole suka2 ke pakai niche yg tak de kene mengena dgn site kite, pastu kalau nk active afd to pakai Zone record je ke...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top