Recent content by scofield

  1. scofield

    Jualan di FB Kurang Memuaskan? Ingin Tingkatkan Jualan, Jom Tengok!

    Reserve For FAQ.. :D Dh 3 org Grab, TQVM. Sy doakan moga ebook ni membantu bisnes tuan/puan...
  2. scofield

    Jualan di FB Kurang Memuaskan? Ingin Tingkatkan Jualan, Jom Tengok!

    Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera Warga WC yang di hormati.. Saya pasti anda yang menjenguk kesini adalah pemilik-pemilik perniagaan di Facebook yang sudah pastinya ingin meningkatkan jualan serta memaksimumkan kadar keuntungan anda. Namun, persaingan serta kepakaran merupakan antara...
  3. scofield

    $$$~Servis Setup Autoblog Amazon dan Youtube~$$$Pendapatan Pasif Bulanan Anda$$

    Salam TT.. Saya layak x utk slot Percuma... :D
  4. scofield

    UREGNT : Web Designer Diperlukan

    Ok thanks..sy dh reply.. :D
  5. scofield

    UREGNT : Web Designer Diperlukan

    Salam Warga WC.. Sy mencari web designer yg boleh buat website utk syarikt korporat.. boleh pm sy beserta portfolio dan harga. Web yg dikehendaki adalah profesional look dan boleh diupdate oleh user nanti.. Thanks.. :D
  6. scofield

    Mencari Sesiapa Yang Boleh FIX error Website PHP

    thanks atas nasihat..mslhnya sy mmg xreti semua tu.. tu yg nk mintak tlg sapa2 yg leh tlg.. sy byr services anda.. :D
  7. scofield

    Mencari Sesiapa Yang Boleh FIX error Website PHP

    Salam Warga WC.. Hari ni bukak web sy tetiba keluar error mcm kt bawah ni : Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'bsiuser'@'libra.securen.net' (using password: YES) in C:\Domains\suterainn.com\httpdocs\home\includes\db.conn.php on line 7 I cannot...
  8. scofield

    Targeted Fan Murah2.Agkat Tgn Brapa Orng Yg Nk Sy Nk Buke Thread.

    sy berminat.. pm sy bro... tq
  9. scofield

    Servis SEO post panda/penguin! Peluang 1st page google!

    sy pun minat nk try..leh dpt hrga review lg ker TT?
  10. scofield

    Perkhidmatan buat website ecommerce atau blog dan lain-lain dengan harga murah

    TT, letak jer link protfolio web yg u dh buat...senang nk tgk.. call2 ni ssh sikit..hihi
  11. scofield

    Facebook Ads USD 0.015625

    moga jd kenyataan.. :)
Top