Recent content by Saudagar Johor

  1. Saudagar Johor

    Anime Review anime

    Tokey pernah tengok Fullmetal Alchemist Brotherhood? Kalau belum cuba tengok, saya bagi 4.5/5 bintang untuk cerita ni
  2. Saudagar Johor

    Avatar the last airbender,anyone?

    +XD++XD++XD+ yang last sekali tu
  3. Saudagar Johor

    Majlis fatwa kebangsaan mengharamkam skim pelaburan mecca fund

    Masih ramai lagi ke yang tertipu dengan Skim Mecca Funds ni?
  4. Saudagar Johor

    Rendang ayam sebagai lauk nasi lemak

    Tengok gambar je pun dah terliur +Bersinar2+
  5. Saudagar Johor

    Team17 akan memperkenalkan worms 4 dengan fokus terhadap peranti mudah-alih

    Antara game yang paling best dalam bucket list +HisapRokok+
  6. Saudagar Johor

    Boleh Ambil Komisyen?

    Yang ini kena tanya ustaz yang pakar pasal masalah kewangan. Pandangan peribadi saya adalah ianya halal kerana Anas SUDAH terangkan tentang alternatif **** konvensional dan beliau tetap membuat pilihan untuk memilih konvensional ****. Paling penting jangan lupa bayar zakat pendapatan untuk...
  7. Saudagar Johor

    Biz internet perlu berani tanggung risiko lingkup dan rugi

    Persaingan tu pun bagus jugak sebenarnya. Sebab ia menunjukkan produk tersebut laku keras. Kalau nak banyak sales kita kena jadi lebih kreatif seperti beri bonus bonus percuma dan sebagainya.
  8. Saudagar Johor

    boleh bagi tips berjaya dalam affiliate

    Kumpul Mailing List dah kira macam WAJIB. 1) Tapi yang lebih penting adalah mailing list yang targeted. Kalau ashraf promote affiliate link produk kesihatan kepada mailing list produk pakaian memang susah nak dapatkan sales. KEYWORD di sini adalah kenal pasti siapa prospek PELANGGAN anda. 2)...
  9. Saudagar Johor

    Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

    Definisi untung berbeza mengikut individu. Ada yang define untung dengan setiap produk affiliate net profit RM 50 dan ke atas - tetapi susah nak menjual / close deal. Ada yang define untung dengan setiap produk affiliate net profit RM 20 dan ke bawah - produk senang jual dan ada repeat sales /...
  10. Saudagar Johor

    Tips untuk elak email masuk tab promotion gmail

    Baru saya tahu kenapa email tentang blog update yang saya subcsribe masuk ke tab Promotion dan asyik terlepas pandang tentang update blog yang saya ikuti
  11. Saudagar Johor

    Senarai Blog di Malaysia paling Best Untuk Dilawati Sepanjang Tahun 2015

    Hasrulhassan blog dia memang banyak tips dan info yang terbaik untuk para bloggers. Inspirational!
  12. Saudagar Johor

    2015 Ducati Diavel

    Motorsikal ni yang si Olliver Queen (Stephen Amell) pakai dalam tv series ARROW kan?
  13. Saudagar Johor

    Tomorrowland

    Trailer cerita ni serius menarik. Konsep dia pegang butang boleh ke dimensi/alam/zaman lain tu memang betul betul unik!
  14. Saudagar Johor

    Apa Orang Malaysia Suka Beli Di Internet?

    Barangan kesihatan pun antara niche yang laku di internet. Orang Malaysia pun suka pada produk kesihatan. Sebagai contoh: Menghilangkan jerawat Menghilangkan berat badan Memutihkan kulit Memberikan tenaga sepanjang hari Tuan Badabale dah pernah menjual barangan kesihatan kenapa tak...
Top