Recent content by samsulrizal

  1. samsulrizal

    Pelaburan Unit Trust

    Rujuk di http://www.fimm.com.my bro. InsyaAllah boleh faham.
  2. samsulrizal

    Camne cara nak check baki DALI unit trust

    Bro bagi cash ke? Sebab apa yang saya diajar, tak boleh ambik cash daripada pelabur. Kena isu cek atas nama CWA Berhad For Mohd Azmi(Nama Penuh) camtu. Even kalau bro bagi cash pun saya tak boleh isu cek saya untuk investment bro, kena kaw tim dengan agen lain untuk isu cek atas nama macam kat...
  3. samsulrizal

    Mari melabur di dalam unit trust CIMB

    Info tambahan bro. Dah 14 tahun dalam market. Launched dalam tahun 1998. Ex Dana Southern Mutual. Fund Fact Sheet - http://www.cwealthadvisors.com.my/fund_pdf/CIMB_Islamic_DALI_Equity_Growth_Fund_MYR_FFS.pdf EPF Calculator -...
  4. samsulrizal

    [BISNESINTERNET.COM] Untuk Dijual @RM50

    Dah boleh mula beli domain ini hari ini:- RAHSIASEO.COM = RM50 PANDUANEMAS.COM = RM50 PM kalau minat. M2U / PayPal diterima.
  5. samsulrizal

    [BISNESINTERNET.COM] Untuk Dijual @RM50

    Bro Bizstudent. Beli ler RAHSIASEO.COM ni bro. $120 je. :)
  6. samsulrizal

    [BISNESINTERNET.COM] Untuk Dijual @RM50

    Bro Gero Azrul dan XCyber. BISNESINTERNET.COM dah jual. Dalam proses transfer. Tahun baru 2012 InsyaAllah complete transfer. JUTAWANCLICKBANK.COM tak minat ke? RAHSIASEO.COM dan PANDUANEMAS.COM akan mula dijual secara transfer 1 Mac 2012. Tapi kat Sedo dah boleh mula beli. Terima...
  7. samsulrizal

    [BISNESINTERNET.COM] Untuk Dijual @RM50

    SOLD TO Tengku Faris. Nik Hisyam. Terima kasih kerana minat juga untuk beli. Ada 1 lagi domain yang saya nak let go dan saya rasa menarik... JUTAWANCLICKBANK.COM Harga pun sama RM50 je. Paypal or M2U. PM jika minat ye... :)
  8. samsulrizal

    [BISNESINTERNET.COM] Untuk Dijual @RM50

    Hai WCyer. Saya ada domain untuk di let go. BISNESINTERNET.COM. Harga cuma RM50. Janganlah nego lagi ye... :) PM jika minat atau email saya di samsulrizal(at)gmail.com. Paypal / M2U diterima. Terima kasih. Samsul Rizal
  9. samsulrizal

    Exabytes VPS Special Deals.. khas untuk WC member..

    Ada tutorial tak nak running MT4 guna VPS?
  10. samsulrizal

    Jom tengok Yoji Vs Zamri Nanyan

    bagus bro isi kandungannya...keep a good works
  11. samsulrizal

    Lima Perkataan Yang Perlu Dielak Dalam....

    ada yang dah dipraktikkan...ada yang terlepas pandang..apa pun thanks bro...
  12. samsulrizal

    Cara mudah nak cari senarai e-book terbaru yg brada di psrn IM

    try subscribe sorang otai je..sebab biasanya kalau betul2 otai mesti org nak JV ngan otai punya.
  13. samsulrizal

    Produk Private Label Rights (PLR) Dalam Bahasa Malaysia

    dah tengok dah Mini PLR tu..tapi macam tak menarik la tajuk2 nyer sampai dah lupa pun tajuk2 nyer. Tak pe lah...perjalanan IM kat Malaysia ni masih panjang...nanti2 tu ada la ye tak org buat. Apa pun thanks bro bagi info.
  14. samsulrizal

    Domain .MY boleh pergi jauh tak?

    Saya pun ada register domain .my... last-last jual kat member lepas siap setup shopping cart atas domain tu.
Top