Recent content by salphire

  1. salphire

    Social Signal Servis yang boleh menaikkan ranking SERP website/video anda!!!!!

    Boleh cuba. Ruang review copy masih terbuka. Paypal terima. Check pm bro
  2. salphire

    Social Signal Servis yang boleh menaikkan ranking SERP website/video anda!!!!!

    Boleh bro, servis ni mmg sgt sesuai untuk video. Kalau low comp, sekejap je boleh naik ranking.
  3. salphire

    Social Signal Servis yang boleh menaikkan ranking SERP website/video anda!!!!!

    SOCIAL SIGNAL SERVIS Google + FB likes Tweets Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera. Adakah anda tahu, Social Signal dianggap sebagai salah satu factor terbaik untuk menaikkan ranking website/video pada tahun 2013? Lebih penting daripada backlink dan juga content!!! Oleh itu saya...
  4. salphire

    [PERCUMA] Strategi Pay To Click Untuk Semua Laman PTC Website

    Selalunya ptc ni, utk adsense je? Ke yg lain pun ada juga? Semua proxy dgn and all the privacy setting kena cari sendiri?
  5. salphire

    Perlukan rm3300...

    Itula, semua orang bersembunyi dibelakang monitor komputer pak long.
  6. salphire

    Perlukan rm3300...

    Ngeri jugak mcm ni. Orang2 kat forum ni mostnya baik2, tapi sebab internet kan ' Trust no one'.
  7. salphire

    Perancangan Perniagaan Internet : Anda Tidak Perlu Jadi Genius Untuk Membuatnya

    Saya merasakan byk perancangan pun bahaya jugk. Pilih mana2 method yg rasa boleh buat, dan teruskan sahaja. IM ni rasanya antara benda yg paling byk kena belajar dgn pengalaman sendiri.
  8. salphire

    Hand Writing Animation,untuk website anda !

    Antara animation yg nampak kemas dan menarik. Tapi sekarang mcm dah ramai yg pakai teknik mcm ni dh x unik sgt. Especially utk clickbank product.
  9. salphire

    Apple iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3

    If nak beli phone and terus pakai, iphone 5 yg best. Tapi kalau nak buat byk customization, galaxy s la.
  10. salphire

    Saya Benci Buat Benda Ni! TAPI Tak Sangka Dapat RM2,250 Dalam Masa 24 Jam!

    Email marketing ni lah sebenarnya yang internet marketing, ataupun marketing dgn erti kata sebenar. Cari list, provide promosi free, cari lead dan last sekali sales. Macam cpa, affliate and cpc, xdela sgt.
  11. salphire

    Motivasi - Don't Give Up! : Income CPA 1st-15th May

    Saya ni cpa mmg kantoi. Tapi sgt xsukar untuk apply akaun. Salah aatu network yg mudah utk approve ialah Adworkmedia. Xperlu call2 pun saya dpt aproval.
  12. salphire

    Makna bacaan dalam solat ( Gambar )

    Terima kasih tuan. Ilmu yg bermanfaat. Selalu baca je, tapi maknanya xtau.
  13. salphire

    Teknik Adsense: Simple Dan Menjana

    Tinggal jejak juga dulu bro...adsense ni menarik tapi kalau kena ban, jenuh nak cari cc baru..
  14. salphire

    Berita baik buat pemain ClickBank…

    Clickbank ni kadang2 bukan masalah nak dapat hopcount atau click, tapi sales...tu yang sampai sudah xdapek2 lagi..
  15. salphire

    Anda Perlukan Niche Yang Bagus?

    Macam still sentuh surface je rasanya. Cuba cerita contoh2 tools2 yang digunakan untuk mencari niche keywords seperti google keywords tool dsb.
Top