Recent content by sakisah

  1. sakisah

    Ada sesiapa amek kos Administrative Science & Policy Study tak?

    mcm kes sy juga la ni. Saya memang jenis tak reti jual mahal, letak kat carousell tu sb nak bg org peluang nego je pun. Asal dedua pihak dpt untung.
  2. sakisah

    Ada sesiapa amek kos Administrative Science & Policy Study tak?

    saya ada jual few barang terpakai saya jugak, pagi tu saya post petang tu dah ada orang nak beli. haha
  3. sakisah

    unifi unifi unifi

    kalau nak dibandingkan, unifi jauh lagi okay dan coverage pun sampai. maxis sesetengah tempat tak dpat jugak and sangat slow.
  4. sakisah

    Ada sesiapa amek kos Administrative Science & Policy Study tak?

    y eapp betul. post la kat social media or mana mana platform yg ramai student.
Top