Recent content by saifulsyn

  1. saifulsyn

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    FREE Preview Still FREE & Available.... http://www.secretsuccessmanagementforex.com/index.php
  2. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam Semua Salam Ramadhan....TIADA aktiviti lepak utk Malam ini. Terima Kasih
  3. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam semua. Malam ni 9:30mlm gathering. SEMUA dijemput hadir sila google utk mengetahui lokasi "secretsuccess" http://maps.google.com.my/ call 010 4006476 saiful. TQ
  4. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam semua malam ni seperti biasa 9:30 bermula gathering aktiviti. 010 4006476
  5. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam semua 9:30mlm jom lepak di USJ 21 010 4006476 :D
  6. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    xyah segan bro...team kuda ni macam2 org ada...melayu,cina,india,kadazan & dll semua joint. 1 Malaysia maaa 010 4006476 saiful
  7. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Mlm ni aktiviti lepak santai forex di Restaurant Patio USJ 21. Semua dijemput hadir. 010 4006476 (Hotline)
  8. saifulsyn

    Syukran

    Salam semua Info dari BNM: Salam Sejahtera, kami ingin memaklumkan bahawa platform pembrokeran secara elektronik adalah untuk urus niaga borong antara bank dalam pasaran pertukaran asing Malaysia. Nota: Urus niaga borong antara bank dalam pasaran pertukaran asing Malaysia...
  9. saifulsyn

    Syukran

    Salam, syukran akhirnya , sila baca news drp utasan online dibawah: ARKIB : 26/06/2010 Urus niaga borong mata wang asing elektronik Julai KUALA LUMPUR 25 Jun - Broker elektronik asing akan dibenarkan menawarkan platform pembrokeran secara elektronik untuk urus niaga borong antara bank...
  10. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam, wifi ok dan power connection pun OK. so dtg bwak badan dan laptop dan mimuman bayar sendiri. p/s sorry minggu ni admin team kuda berada di luar kawasan. Mungkin Team kuda yg lain ada. link utk reference...
  11. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    jumaat ni kami berada diluar kawasan....so TIADA aktiviti lepak. TQ
  12. saifulsyn

    Broker Selalu Menang Trader Selalu Kalah!

    betul tu, kita ni hanya trader kecil-kecilan sahaja. Katakan semua trader Malaysia ni Buy satu pair yg sama PADA masa yang sama, x gerak pun candle tu. so fikir2 kan laaa
  13. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam Semua Lokasi Lepak Team Kuda telah ditukar ke "restaurant Patio 21" di Jalan USJ 21 Harap Maklum
  14. saifulsyn

    Kelas VBA Excel untuk Forex Trader.

    1.Tiada syarat. 2. Kami sedang mengumpul trader yang berminat, buat masa ini belum cukup kuota lagi. Lebih 10 org kelas baru dibuka
  15. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam Wifi Kat Mcd skrg dah OK. Dulu mmg selalu error, tp skrg dah OK. Tuan dijemput hadir.
Top